gogeto11 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Jak poznać że magazynek jest już w pełni naładowany gazem?Chodzi oczywiście o pistolety na green gas. Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Jak ładujesz to masz przez kilka sekund takie tssssssss a potem cisza. I wtedy jest naładowany. Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Wciśnij troszkę zawór wylotowy. Jeśli reszty się nie domyślasz to nie ma dla ciebie ratunku. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Nie rozumiem jak wciśnięcie zaworu wylotowego ma dać odpowiedź na pytanie, czy magazynek jest już w pełni naładowany gazem. Zawór będzie stawiał praktycznie taki sam opór, niezależnie czy magazynek jest naładowany w pełni, w 50% czy też w 20%. Jedyna metoda to tak jak napisał toni: słuchać - jeśli nie słychać już przelewania się gazu to znaczy, że jest pełno. Link to post Share on other sites
Ukesu Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ja łąduje do oporu xD Link to post Share on other sites
CerberBP Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ja kończę jak Putni puka do drzwi, później mi jeszcze płatki śniadaniowe wyjada... A serio, u mnie w magazynkach daje trochę bokami gdy jest pełny, a u kumpla trzyma pare sekund po czym jeszcze 2-3 krótkie dopchnięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts