zgredzik Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) Witam, Szukam pistoletu wiatrówki na green gas - taki do domu, nie za duża moc. Interesują mnie repliki glocka17/19 i waltera P99. Miałem kiedyś waltera P99 Maruzen i byłem bardzo zadowolony. Niestety miał awarie i teraz zastanawiam się czy kupić taki sam czy jakąś replike glocka z metalowym zamkiem. Co byście polecili tak do ok 700zł. Ważne żeby był bardzo celny tak do 5-6m - na więcej raczej nie będę strzelał. Jakich producentów polecacie ze względu na wykonanie i niezawodność? Pozdrawiam. Edited October 10, 2012 by zgredzik Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Jak masz takie pieniądze to patrz tylko na glocki Tokio Marui. Z tego co wiem to P99 robi tylko maruzen i "umarex".O tym drugim jeszcze nic narazie się nie dowiedziałem. Link to post Share on other sites
Hazumu87 Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Na 5-6m to i giwera z kiosku będzie celna.. do 700zł najlepszy będzie moim zdaniem glock kwa z metalowym zamkiem Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Ja bym jednak siedemnastki od Kawy nie polecił.Jak już to jakaś kopia Tm'a czyli Army,meister itd,ale jakością nie powalają,i mając taki budżet bym ich nie Polecił. Link to post Share on other sites
zgredzik Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Na 5-6m to i giwera z kiosku będzie celna.. Mówiąc celna nie mamna myśli strzelanie do puszki tylko strzelanie do tarczy, Na w/wym. P99 z 5m miałem skupienie ok 2,5cm. Ale czy Tokio Marui nie ma jakieś wady w glocku? - gdzieś coś czytałem. A i jeszcze jedna ważna rzecz bo zapomniałem - koniecznie z systemem blow back. ;-) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) Polecać KWA komuś kto ma 700zł i pyta o glocka- za to powinna być publiczna chłosta na gołą dupę. Nie, glock TM nie ma wad fabrycznych, specshop wyssał to chyba z palca. Edited October 10, 2012 by dexterkrak Link to post Share on other sites
zgredzik Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 A orientujesz się może kiedy znowu się pojawi w specshop-ie? bo tak na szybko szukając to nie widze nigdzie glocka TM na greengas poza jednym sklepem w którym jest za 900zł Link to post Share on other sites
OFF Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Sprowadź przez madonion.eu . Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Prawdopodobnie- nigdy. Ściągaj zza granicy. Nie wiem gdzie jest w Polsce za te 900zł ale chyba przegięta cena. Ściągnięcie przez polski sklep powinno być możliwe za 800zł albo coś koło tego. Link to post Share on other sites
zgredzik Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 To jeszcze jedno pytanie odnośnie modelu: http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Gas_Pistols_SMGs_Tokyo_Marui_Tokyo_Marui_G17_3rd_Generation.htm Według producenta powinien być zasilany hfc134a - który chyba nie jest zbyt powszechnie dostępny. W jedynm ze sklepów znalałem Green Gas - Abbey Predator Gun Gas 144a - który jest niby odpowiednikiem 134a tyle że ekologiczny. Ale na stronie sklpeu piszą że green gas nie powinien być stosowany do tego pistoletu? Więc jak to jest? Można kupić gdzieś ten 134a lub są jego jakieś odpowiedniki które można stosować? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Po prostu stosuj green gaz. Link to post Share on other sites
zgredzik Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Nie spowoduje to uszkodzenia/zwiększenia zurzycia pistoletu ? Edited October 12, 2012 by zgredzik Link to post Share on other sites
zax0 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ja trochę odświeżę temat. A konkretnie postu kolegi wyżej z tym właśnie gazem http://www.specshop....roducts_id=9975 Używał może ktoś tego gazu? jakieś opinie? Był bym wdzięczny za jakieś odpowiedzi, mam sig'a p226 od tm i mam dylemat jeżeli chodzi o gaz. Bo tego HFC134a nigdzie nie ma. Zapoznaj się z regulaminem działu. Buniek92 Link to post Share on other sites
Recommended Posts