Guest gecko123 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Zainteresowała mnie bardzo Spy Hoody od Proppera (link), lecz niestety w PL nie można nigdzie jej dorwać. Czy są jakieś bardziej turystyczne/sportowe odpowiedniki w odcieniach zbliżonych do foliage/sage/ranger green, mass grey itd. (szarawo-zielony) wykonane z polatrecowego powerstrechu? Edited October 16, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 http://www.cqbtactic...y-c-21_136.html coś takiego może (tak wiem,nie jest to turystyczny odpowiednik,ale może nie widziałeś jeszcze tych bluz na tej stronie) ? ;) Quote Link to post Share on other sites
C3lin Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 http://www.usarmy.pl/odziez-polary-bluza-spy-hood-polartec-powerstretch-o_l_115_321.html Tutaj masz Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Widziałem te bluzy od Blackhawka, ale kolor i materiał mi nie odpowiadają. Propper wydaje się także mieć fajniejszy krój. O, fajnie, że w ogóle gdzieś są w Polsce, google mi nie znalazło tego sklepu. Z drugiej strony nie ma mojego rozmiaru... Są tylko na grubasów :icon_razz: Edited October 16, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Zagadaj do nich,może będą mieć wkrótce inne rozmiary :P Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 OFF to BHI to nie jest pierwsza warstwa. Z turystycznych jedyne co w polsce widziałem to Smartwool model Midweight Hoody. Merino i jakieś 400-450 pln. Nie wiem tylko czy kolor jest. Widziałem chyba tylko czarne i grafitowe/szare. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Spy Hoodie też nie jest pierwszą warstwą, to jest rodzaj bluzy i wlaśnie o takie coś mi chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 A faktycznie... to Power Stretch. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Z drugiej strony nie ma mojego rozmiaru... Są tylko na grubasów :icon_razz: I marne szanse że będą mieli. Propper wycofał się z projektu "AdventureTech" i te bluzy są na wyprzedaży od roku czy dłużej, więc popularne rozmiary dawno wypadły z cennika - mam dwie takie bluzy (Alpha Green i czarną) w rozm. M i są bardzo fajne. Ciepłe, lekkie i wyglądają fachowo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts