start_2010 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Witam ASGeje? :icon_biggrin: Piszę do was gdyż macie większą wiedzę na ten temat niż ludzie z Paintball :icon_smile: Mianowicie gram w paintball lecz podobają mi się mundury i mam takie teraz pytanko. Czy opłaca się kupić marynarkę (góra) oryginalną taką co używają w WP firmy kama? (jeszcze ma te takie na rzepy aby przyczepić naszywki nazwisko takie kolko zapewne wiecie na co :icon_smile: marynarka posiada tylko flagę polski:) całość oczywiście nowe nieużywane... PS. i czy nie miał by nikt na zbyciu spodni w tym stylu? Bodajże to jest wz93. Tak przy okazji - to bluza, a nie marynarka ;) A. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Zależy za ile. Mówisz chyba o rip-stopie. Jak chcesz kupić spodnie to przeszukaj komis i allegro. To jest bluza,marynarką bym tego nie nazwał. Quote Link to post Share on other sites
start_2010 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Dokładnie to jest to takie cóś http://imageshack.us/photo/my-images/856/ad32106img2large.jpg/ a spodnie to myślę o jakimś demobilu Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 To rip-stop. Ogólnie jest ok,ale guziki w mankietach lubią się łamać/kruszyć. Porównaj ceny z allegro itd. żebyś nie przepłacił przypadkiem. Quote Link to post Share on other sites
start_2010 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 masz tutaj jeszcze zdj metki ;D http://imageshack.us/photo/my-images/534/27126295.jpg/ A na allegro to widze jakies ale jakos tak nijako mi wygladaja ;/ niewiem ale wygladaja mi na jakies takie szmaciane a ja potrzebuje solidnego munduru bo w koncu gram w painta ;) No chyba, że mnie oświeci ktoś i pokaże tańszy i wytrzymały mundur bo ja w kwestii odzieży to jestem jak by to powiedzieć cieniutki ;D Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Flecktarn. Chyba najpopularniejszy do AS i paintballa. Komplet kosztuje 20 zł. Ewentualnie 2-3 razy droższy DPM. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 masz tutaj jeszcze zdj metki ;D http://imageshack.us...4/27126295.jpg/ A na allegro to widze jakies ale jakos tak nijako mi wygladaja ;/ niewiem ale wygladaja mi na jakies takie szmaciane a ja potrzebuje solidnego munduru bo w koncu gram w painta :icon_wink: No chyba, że mnie oświeci ktoś i pokaże tańszy i wytrzymały mundur bo ja w kwestii odzieży to jestem jak by to powiedzieć cieniutki ;D To zainwestuj w Currahee lub kup komplet we flecktarnie tak jak radzi Didi ;) Te "szmaciane" to pewnie bawełniaki. Miałem spodnie takie,były całkiem dobre. Wytrzymały mi 1,5 roku i poległy dopiero na drucie kolczastym. Quote Link to post Share on other sites
start_2010 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 może i flecktarn jest tani ale jednak wole coś w "Polskich" kolorach Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Chcąc być dobrym użytkownikiem wykorzystuje tematy o ogólnym tytule. Niedługo przyjdzie mi kupić nowe spodnie w wuzecie. Helikonowskie "rip-stopy" okazały się przewiewne jak papa z dachu.Zatem czy poza kontraktami ktoś robi spodnie na tyle przewiewne i wygodne co KAMA? Nadmienię że to spodnie więc raczej wolałbym taniej kupować a mniej płakać przy zakupie nowego. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Czy przewiewne to nie wiem,ale całkiem wygodne i z dobrych materiałów są spodnie CRH - http://www.currahee.pl/produkt/spodnie-combat-gr-wz93-lesny . Mówisz taniej kupować..taniej,czyli ile? Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Tę opcję znam, chodziło mi o możliwie tanie. Takie które mogą być uznawane na straty. Po prostu tak jak z kontraktami, używać, używać...zużyć i spisać na straty. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 To kup kontrakty na allegro i po sprawie. Nic innego (taniego) za bardzo nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts