HadoPL Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Witam, otóż posiadam taki problem jaki podałem w temacie czyli odpadła mi z jednej strony dźwignia selektora i teraz zaczną się moje pytania : - Można to jakoś na domowy sposób zrobić by cała dźwignia nie wypadła ( mogę się obejść żeby z jednej strony nie było ) - Koszt nowego to ponad 40 zł a, za takie coś to chyba dość drogo Replika to JG070MG Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Zgubiłeś tą dźwigienkę czy tylko odpadła? Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 w komisie popatrz i kup używkę Quote Link to post Share on other sites
HadoPL Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Otóż mam tą dźwigienkę ale tylko z jednej strony, druga musiała odpaść gdy biegałem. W komisie szukałem i nie mogłem znaleźć żadnej dźwigni do mojej repliki. Jeżeli się mylę to zwracam honor Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Poszukaj jeszcze na Azteko, oni mają wiele tego typu drobnych części do replik. Dodaj też ogłoszenie w komisie o kupnie selektora. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ewentualnie zastosuj podkładkę "samo-kontrującą" i operuj dźwignią z prawej strony. Quote Link to post Share on other sites
HadoPL Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Snipernr1, gdzie mogę taką dostać? Drogie to jest? Quote Link to post Share on other sites
HadoPL Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Ewentualnie zastosuj podkładkę samo-kontrującą i operuj dźwignią z prawej strony. Przepraszam za double ale nie mogłem już edytować. Dokładnie urwała mi się dźwignia z prawej strony. Jaki jest koszt i gdzie można dostać tą podkładkę? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ogólnie to w sklepach z takim asortymentem. Lub tu http://www.fabory.pl...6230020001.html dobierasz odpowiedni rozmiar. Równie dobrze możesz użyć poxilny jeżeli to jest z prawej strony bo lewa jest odkręcana. Edyta : Jak znajdę to za piwko i koszta przesyłki Ci wyślę kompletną prawą stronę bo ja często gubiłem tą dźwignie która się odkręca. Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Na alledrogo warto spojrzeć o sklepy często robią licytacje BCM i ja np. wylicytowałem cały, nowy komplet za 3,50zł :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts