decigner12 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Niedawno montowałem tłok ultimate'a niebieski, z paroma metalowymi zębami. Listwa siedziała mocno, nie trzeba było podklejać. Ogólnie pierwsze wrażenie pozytywne. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Niedawno montowałem tłok ultimate'a niebieski, z paroma metalowymi zębami. Listwa siedziała mocno, nie trzeba było podklejać. Ogólnie pierwsze wrażenie pozytywne. W G3 JG musiałem piłować 3 ząb od "dupy" strony, drugiego orginalnie brak, ale jednak trzeci haczył... Co do listwy masz racje ;) Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 do świniaka z m140 na lipo 11,1v 25c włożyłem tłok ultimate, dokładnie ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7686&name=Ultimate_-_Tlok_Polycarbonate_-_Full_Teeth na chwilę obecną jest na nim ok 13tys kulek przemiału i nie ma śladów zużycia. Dla porównania: tłoki shs i element z metalowymi wkładkami zebów rozwaliło przy pierwszej dłuższej serii ;p Jestem bardzo zadowolony z tłoczka i kusi mnie ten czerwony ;p Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 No to zobacz ten filmik przed zakupem, bo koleś pokazuje że niektóre zębatki tłokowe nie pasują do tłoka A jak już pasują to trzeba idealnie spodkładkować, dlatego inwestuje w niebieski pod M150 zobaczymy co będzie:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts