Miszcz120 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Witam. Ktoś ma jakieś doświadczenia, wiedze na temat takowych ochraniaczy -> http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne/helmy_ochrona/ochraniacze_na_kolana_-_coyote_8fields.html ?? Są dosyć tanie i myśle, że swoją funkcję spełniałyby w miare przyzwoicie. I tak będę je przerabiał, by były przytwierdzone inaczej zapewne, ale ogólnie, czy nadają się i są warte marnych polskich 30 złotych? Pozdrawiam Miszcz Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Miałem takie, pękają na tym przewężeniu plastiku ,w poprzek. Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 Kijowo ;/ A jakieś z tych tańszych to najlepiej jakie? Czy tylko markowe albo kontrakty jak już kupować ochraniacze na nogi? Pozdrawiam Miszcz Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Niestety jedyne co moge polecić to nakolanniki Alta. ok 100 pln. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Poluj na Alty lub Bijans. Jak poszukasz to za ok.90-100zł można czasem kupić już. Chińskich nie opłaca się kupować. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Gdzieś widziałem kiedyś na allegro podróbki Alt (z dolnym nierozciągliwym paskiem), nie wiem jak z wytrzymałością, ale ze względu na altowe rozwiązania powinny być wyraźnie lepsze od przeciętnych mil-teków Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Mam od Helikona o pełnej skorupie i się trzymają a po przyzwyczajeniu się są w miarę wygodne. Jedynie jedno małe rozerwanie powstało przy jednym z przyszytych pasów. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Ja mam Bijansy w CB na sprzedaż, za 7 dyszek o nich zapomnę. Alty mogę polecić również, używałem kiedyś. Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 To wyżej z Taiwanguna to kopia ochraniaczy Xtak Hatch-a. Były chwilę temu na Allegro w zestawie z łokciami za jakąś niewielką kasę. Bijansów "pełnych" nie bierz, Alty lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts