gumcio16 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Witam! Chciałbym kupić jakieś markowe części do tuningu mojej giety. Kompletnie nie znam się na tuningu. Na tuning mam do przeznaczenia 500zł. Chciałbym zmienić sprężynę na m130 albo m140 (tak żeby można było spokojnie jeszcze na auto). Wszystko w środku tak aby się nie rozleciało i wytrzymało wszystko. Prawdopodobnie wyślę komuś aby wzmocnił gearbox 3mm stalową blachą (gdzieś to widziałem). Komorę hop-up, lufę precyzyjną, gumkę ? Wszystko żeby było szczelne i dobrze spasowane. Prosił bym o dużo linków do części bo nie mam bladego pojęcia co kupować. Z góry dziękuję. Ps. Gdyby ktoś znalazł najdłuższy front od giet z dwójnogiem oraz lufą zewnętrzną byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Prawdopodobnie wyślę komuś aby wzmocnił gearbox 3mm stalową blachą (gdzieś to widziałem). :icon_biggrin: http://tinyurl.com/cretad4 Gdyby ktoś znalazł najdłuższy front od giet z dwójnogiem oraz lufą zewnętrzną byłbym bardzo wdzięczny Lufę i chwyt przedni powinieneś znaleźć na azteko i gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Lufa promyka, guma G&G, M130, lipol 11,1 + ktoś kto włoży sprężynę i poprawi Chińczyków i wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts