Scyta Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Witam wszystkich!Mam pytanie,czy MAGAZYNEK HI-CAP NA 400 KULEK DO SERII M4 - TYP KANADYJSKI C8 [bOYI] z taiwanguna będzie pasował i podawał kulki w M16 od KWA? Jeżeli znacie też jakieś inne magi,które pasują do tej repliki,napiszcie. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Magi od GFC ładnie podają a tym od boya też nie mam nic do zarzucenia. Quote Link to post Share on other sites
Karon Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Jak chcesz uczestniczyć w "szczelankach" to lepiej kupić low-cap'y lub mid-cap'y bo hi-cap'y są jak grzechotka :D. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Najlepiej to lowy. Midy w odróźnieniu od lowów są dwurzędowe, i mają mocniejszą sprężynę i dłuższy kanał. Problemy moga być przy używaniu amunicji gorszego sortu, bo się tnie i nie podaje, oraz przy niektórych eMkowych komorach, bo mogą je podnosić, rozwalając szczelność. Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Polecam magi od BOYI'a i GFC, mam po 2 mid-cap'y obu firm i fajnie siedzą. Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 No i następni co wybierają typ magazynka za innych. To, że Wam sie podoba bieganie z lowami/midami, nie znaczy, że ktoś inny tez bedzie chcial. Koles zdecydowal, że chce hi i mu nie wciskajcie swoich typów. I powtarzam najstuteczniejszy sposob na grzechotanie - wywalasz calego hi-capa w jednej serii i nie grzechocze :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts