bugabuga Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 http://gunfire.pl/product-pol-1152190089-Replika-karabinka-szturmowego-RK-02.html Warto kupić? Chcę żeby została na dłużej i porządnie z tuningować. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 RK-05 czwarty rok leci, tylko kolba się rozklekotała, tutaj przynajmniej można ją przyspawać ;) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Opłaca się. Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) Warto, ale polecam zastanowić się nad wymianą komory HU na metalową (z tego co pamiętam to tutaj jest z plastiku) + gumka hu bo się akurat zima zbliża, no i zapewne po pewnym czasie zatrzask od kolby Ci pójdzie jak ma to w większości przypadków, wtedy kupisz taki za 30 zł ze stali i będzie już wszystko elegancko. Replikę polecam. Edited November 4, 2012 by Poisonbolt Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 http://gunfire.pl/pr...wego-RK-02.html Warto kupić? Chcę żeby została na dłużej i porządnie z tuningować. Tak. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 A ja nie polecam wymiany komory na metalową. To nie ma najmniejszego sensu. Quote Link to post Share on other sites
ssnejker Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Wymiana komory to strata hajsu, stockowa ma bardzo dobrą szczelność. Gumkę wymień. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Komory tak jak koledzy wyżej mówią nie opłaca się wymieniać . A po wymianie można się jeszcze dodatkowo bawić z dopasowaniem magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts