radek11198 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 SIemanko. Chciałem się dowiedzieć co sądzicie o M4 SRC. Myśle nad kupnem tej właśnie repliki tu przykład:http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sr4a1-carbine-src-gen-iii.html Jak wygląda żywotnośc tej repliki, i czy jest warta swojej ceny??? Ponieważ chciałbym używać jej dłuższy czas a w przszłości dokonać jakiegoś tuningu. Myślałęm też nad kupnem KWA ale nie wiem czy uda mi się tyle kasy zebrać, więc głównie chodzi o SRC ;] Z góry dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
radek11198 Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 Widze że odpowiedzi nie dostanie ;/ Proponuję przyjrzeć się regulaminowi. Dokładniej pkt 3 regulaminu działu. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Na twoim miejscu wolałbym dozbierać jeszcze 200zł i kupić emkę kwa. Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Znajomy ma i mogę Ci śmiało powiedzieć,że te dawno nie widziałem tak awaryjnej replik. To samo tyczy się ich g36, normalnie tragedia. Jeśli ktoś miał odmienne odczucia, to można wysunąć wniosek, że u SRC podobnie jak i u chińczyków repliki to loteria. Tylko że chińczyki są chociaż tanie. Za tą kasę brał bym KWA. Edited November 6, 2012 by korobov Quote Link to post Share on other sites
lisek1994 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Albo chociaż ICSa universal. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 KWA Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Celnie strzelają i są ładnie wykonane z zewnątrz. I na tym się chyba kończy lista zalet emek SRC Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Ta emka od SRC to dupy nie urywa,do zbieraj trochę kasy i kup sobie M4 KWA lub G&P jeśli to ma być emka jeśli nie to jeszcze polecam TM Ak47 i G36C lub K od Aresa. Edited November 7, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 jest jeszcze rynek wtórny, często ludzie mają po parę replik i używają na zmianę więc można trafić na egzemplarz w bdb stanie a taniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts