EricSs0n Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Witam, zapewne dla doświadczonych to pytanie wyda się głupkowate. Chodzi mi dokładnie o wersje replik magpul, a dokładniej czym one się różnią od tych "normalnych" wersji. Jako przykład dajmy: WERSJA MAGPUL; http://gunfire.pl/product-pol-1152197113-Replika-karabinka-BOLT-Airsoft-B4A1-MAGPUL-edition.html WERSJA "NORMALNA"; http://gunfire.pl/product-pol-1152196794-Replika-karabinka-BOLT-Airsoft-B4A1.html Ja widzę różnice tylko stylistyczne i nic więcej. A może o to właśnie chodzi, iż różnica jest tylko stylistyczna? Ale o 300zl drożej za 3 części innego koloru?? Z góry dziękuję za objaśnienia. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tak,zmieniony mag,kolba,chwyt przedni i pistoletowy. Za lans się płaci ;) Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Stylistycznie i na pewno jakość samego wykonania - jakiś hiper polimer. I sama świadomość tego , że to magpul :) Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 No to ładnie. Szkoda że wersja MAGPULa jest dostępna tylko na airsoftguns, bo co jak co ale ja w tym sklepie nic nie kupię po tylu negatywnych komentarzach. A magpul wygląda świetnie więc bym był w stanie zrezygnować z czegoś dla tak pięknej broni. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Airsoftguns to nie jest ta sama firma co Gunfire? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Airsoftguns to nie jest ta sama firma co Gunfire? Dokładnie ta sama. Od siedziby, po pracowników i magazyn. Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Obecnie ta sama. Dawniej była inna ekipa i od gunfire i od airsoftguns, ale ten sam magazyn z tego co mi wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Zawsze możesz zadzwonić i powiedzieć żeby Ci wysłali jako gunfire :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts