Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

A więc tak prosto z mostu, szukam repliki dla kolegi. Napalił się na mg36 i chcę być ogólnie rozsiewaczem mordoru (koniecznie z dwunogiem). Teraz wymagania i pytania.

1. Jaka replika najlepiej by się do tego nadawała ? Oczywiście tu ograniczeniem jest cena coś do 700 może ok 800 zł.

2. Czy jest sens pakować się z takim budżetem w mg36? Bo myślę że nic innego jak chińczyki nie zostaje. Giety od JG są że tak powiem mierne i kolega nie chcę kupować czegoś takiego.

3. Może jakaś inna dobra replika za dość małe pieniądze? Tylko tutaj NIE może to być nic co wygląda albo leżało obok AK.

- Replika ta ma być do walk w lesie więc wymagane jest chociaż te 400 fpsów i dobrze by było jakby była podana na tuning powiedzmy tak do 450 fpsów.

- Musi dać się zamontować bipod ;D

- do 800zł to cena za samą replikę

Proszę o wypowiedzi doświadczonych ludzi, jeśli nic dobrego za takie pieniądze nie da się kupić lub nie będzie to dobre rozwiązanie to po prostu pisać że nie opłaca się, nie pchaj się w to etc.

Dziękuję to wszystko.

No fajnie Lesio ale nie pomogłeś ani trochę, czy twoim zdaniem da się przerobić g36 od jg na jakieś ok 450 fpsów za przystępna cenę ? Oczywiście taka replika musi trochę jeszcze pożyć.

Nie tylko moim zdaniem. 450 FPS to nie jest wyzwanie dla żadnej repliki z V3. Nowe generacje JG mają 400 w stocku, choć w PL chyba ich jeszcze nie ma.

Lesio czy wiesz może za ile ok. będą te giety dostępne w polsce? Dał byś rade wrzucić linka do tej nowej generacji na jakimś zagranicznym sklepie ? I ile by kosztował tuning na powiedzmy te 450 + fpsów (żeby nie przesadzać) takiej giety ?

np. ten:

http://shop.ehobbyasia.com/jing-gong-g36-airsoft-aeg-with-bipod-and-rail-g608-4.html

na fotach jest stara wersja, ale mi wysłali tę z bitymi oznaczeniami na przezierniku, nowym hopem, półprzezroczystym magiem i mającego wahania 394-405 fps.

ile kosztował mnie tuning? tyle, co sprężyna guardera. wywalił 2 tysiące kulek bez jąkania, poszedł do nowego właściciela, tam wywalił jakieś 2 paki G&G, poszedł dalej.