lysy2 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Zależy mi na waszej opinii odnośnie tej zabaweczki Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam http://redberet.pl/p/73/1152195516/classic-army-mp5k-b-amp-t-mp5-repliki-elektryczne-repliki-asg.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Bardzo gut. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Dobry wybór, ale, żeby zobaczyć całkowity urok tej repliki należy wymienić śrubkę w gnieździe magazynka (dobrze widoczna na 2 zdjęciu), śrubkę łączący front z body (o ile taka jest w mp5k) i wymienić kable. Po tym zabiegu mamy cudownie strzelającą replikę. Quote Link to post Share on other sites
buszmen82 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 MP5 K ma korpus w całości, więc nie ma potrzeby tego wymieniać. A ja bym zalecił kupno wersji PDW. W razie czego kolbe odkręcasz i masz wersję K z troszkę wystającą lufą. Wiem bo mam właśnie taką i według mnie lepiej strzela się z kolbą, którą i tak w każdej chwili można złożyć. Lecz zabawka ta nie jest bez wad. Jeśli planujesz podkręcić rof'a to musisz uważać na łożyska, nie są zbyt wytrzmałe. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) MP5K, to idealna replika do CQB. Moja Pani używa MP5K[Galaxy]. Sprawdza się też w terenie. Zgadzam się z Buszmenem, że bardziej uniwerslana jest wersja PDW. Ale trzeba przyznać, że cena przewraca na plecy, wydaje mi się, że tutaj, nieco taniej, a różnica jakości chyba nie aż taka wielka, żeby płacić aż 257.- PLN (50%) więcej. :icon_wink: Edited November 13, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
lysy2 Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Witam. dzieki za odpowiedzi i sugestie, Panowie ale czy ta cyma będzie porównywalna z tym Classic Army? chodzi o jakośc wykonania niezawodnośc itp Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Gearbox cymy nie ma szans z CA. Body zresztą też. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Gearbox cymy nie ma szans z CA.Body zresztą też. Nie przeczę, ale czy te różnice są warte aż tyle pieniędzy? :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Nie przeczę, ale czy te różnice są warte aż tyle pieniędzy? :icon_eek2: Jakbyś miał te 2 repliki do porównania, to byś nie zadawał takich pytań. ;] Quote Link to post Share on other sites
lysy2 Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 czyli zdecydowanie lepiej atakować Classic army??? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Gearbox cymy nie ma szans z CA. Body zresztą też. no nie przesadzajmy, że nie ma szans. body jedno i drugie znal, części jedne i drugie znal. Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 mam mp5 ale zwykłe cm 041 i jakość wykonania jest b. dobra, więc jednocześnie mogę Ci polecić tą wersje od cymy :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 no nie przesadzajmy, że nie ma szans. body jedno i drugie znal, części jedne i drugie znal. Znal znalowi nie równy, ale faktycznie różnicy AŻ tak gigantycznej nie ma, oczywiście wizualnie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Zatem przyznałeś, że jednak tak gigantyczna różnica w cenie nie jest adekwatna do różnicy między replikami... :maniak_jezyk2: Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Czytamy ze zrozumieniem... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (...) nie równy (...)... i piszemy zgodnie z sadami pisowni polskiej... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts