Hajate Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Czy kamizelka taktyczna w barwach kojot będzie pasowała do munduru woodland ? Czy do munduru woodland oplaca sie brac kamizelke w kolorach woodland ? Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Jak szukasz chińczyków to bierz kamizelkę w jednym kolorze, bo woodland, woodlandowi nie równy. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Czy kamizelka taktyczna w barwach kojot będzie pasowała do munduru woodland ? Czy do munduru woodland oplaca sie brac kamizelke w kolorach woodland ? Obie opcje będą dobre. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Od razu jednak powiedzmy sobie szczerze, że chiński woodland ma mało wspólnego z woodlandem :/ Quote Link to post Share on other sites
Hajate Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Dzięki za radę Sprinter ale alice i LBV nie specjalnie mi się podobają. Myślałem o czymś w stylu "UTG". UTG ma akurat to co mi się podoba poza tym jest ona praktyczna i wygodna. Tak przynajmniej twierdzą moi znajomi, którzy takową kamizelkę posiadają :) Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 To ma byc Twoja kamizelka i Ty bedziesz w niej biegal, wiec moze sprawdz zanim kupisz. Nie zawsze to co pasuje twoim znajomym bedzie dobre dla Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) (...) UTG ma akurat to co mi się podoba (..) To bierz. :icon_wink: (...) poza tym jest ona praktyczna i wygodna. (...) Opinia nieco przesadzona. Też mam, ale używam wyłącznie gdy przeważa teren zabudowany. Poza bydynkami, nie ma jak pasoszelki. :maniak_OK: Edited November 15, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts