patrus25 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Witam jestem całkiem nowy w tym sporcie i kupiłem sobie za 69 zł oto taką broń. Jak czytałem opinie o tej replice były oceny 4,67/5 i pisali że dobre dla początkujących. Czy dokonałem dobrego wyboru ?? Skala: 1:1 Kaliber: 6mm Wykonanie: ABS + metal Gearbox: elektryczny (abs) Prędkość wylotowa fps: 180 (0,12g) - 100 (0,2g) Pojemność magazynka: 200 kulek (wsypowy) Długość: 23cm Waga: 0,5kg Tryb ognia: ciągły Blokada spustu: tak Akumulator: 700 mAh 4.8v Gwarancja: 12 miesięcy Link to post Share on other sites
Barszcz164 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Wypadałoby podać model "repliki". Ale patrząc na parametry mogę powiedzieć Ci, że kupiłeś plastikową zabawkę. Repliki elektryczne zaczynają się od cymy 0.28, w cenie 350-400zł. Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Dokonałeś fatalnego wyboru kupiłeś zabawkę którą dalej rzucisz niż wystrzelisz kulkę, za taką cenę najlepiej kupić pompkę od AGM u krakmanów. Link to post Share on other sites
MaRo88PL Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Mimo iż w AS jestem również dość młody stażem to pozwolę sobie zabrać zdanie: - dokonałeś bardzo złego wyboru - zrobiłeś ładny spam na forum - zazwyczaj wystarczy jeden temat na forum, nie potrzeba po jednym temacie na dział Link to post Share on other sites
danesz Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Te 80 pln zainwestuj na korepetycje z języka OJCZYSTEGO a czas na naukę w/w. Przyniesie to większe korzyści dla społeczeństwa. Link to post Share on other sites
Młody 1991 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Trzy te same tematy na forum ??? Link to post Share on other sites
CerberBP Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Witam oturz jestem całkiem nowy w tym sporcie i kupiłem sobie za 69 zł oto taką broń. jak czytałem opinie o tej broni gyły oceny 4,67/5 i pisali że dobre dla początkujących czy dokonałem dobrego wyboru ?? O kurde 69zł za taką "broń"...black friday w Wallmart się zaczął dla rednecków? Bo poziom wypowiedzi by się zgadzał. No ale kolego jeśli chcesz opinii to myślę, że zamiast tego co kupiłeś to to, albo to, a może i nawet było by lepsze, a na pewno już to... A serio, poszukaj innego jelenia i sprzedaj za połowę ceny to co zakupiłeś. Może jakieś dzieciaki po podwórku ci biegają z resztką kasy pourodzinowej. Kup sobie z tego procę i słownik, jeszcze może ci na bluzę w niemieckim kamo wystarczy... Link to post Share on other sites
Homer96 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Polecam sprzedać tą broń, nie używać jej dużo (drożej się sprzeda) i albo dołożyć około 300 zł i kupić np http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028a_tactical.html (mam i polecam, świetna broń na start asg i nie tylko) albo za tą cene kupić np http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html mój znajomy ma i za taką cene jak się trafi dobry egzemplarz to naprawdę warto :) Rada na przyszłość - Pytaj wcześniej, nie po fakcie :) Link to post Share on other sites
Shuad Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Krótko mówiąć(a raczej pisać) - plastikowa zabawka do plucia kulkami. Tak jak wyżej polecę ci shotguna od AGM'a. Cena mniej więcej taka sama, a o niebo lepsza celność i zasięg. Link to post Share on other sites
Luminofor Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Także polecam ci shotguna 003 AGM. U mnie w teamie mamy 3szt. i działają bardzo dobrze. Kulki 0,25 lecą bardzo przyzwoicie, a konstrukcja jest na tyle prosta, że do ewentualnych napraw wystarczy śrubokręt i umiejętność posługiwania się nim. Link to post Share on other sites
Recommended Posts