Alexanderexis Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Witam, Ma ktoś jakiś pomysł jak wykonać lufę zewnętrzną z gwintem (14mm +/-) do glocka 26 KJW? Nigdzie nie mogę znaleźć takowej lufy (nawet TM), a wydawało mi się, że powinna być. Czy da się ją jakoś zrobić, dostać, cokolwiek? Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Yyyy... Lufa od glocka + narzynka? Ewentualnie oddaj do jakiegoś zaprzyjaźnionego tokarza/złotej rączki. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 SirHawk nie jestem pewien czy zrozumiał :D. Mikunda, i co sobie nia narżniesz? Kawałek lufy pod zamkiem? Pomyśl zanim zaczniesz doradzać swoje "mondrości" :D. Kup sobie lufę do glocka 17 i odpowiednio skróć i nagwintuj ale nie wiem czy to tak do końca będzie pasowało (pamiętam, że lufa od glocka 17 ARMY nie do końca pasowała do glocka 23 KJW ale po przeróbce kukało). Ew szukaj luf z gwintem firmy KJW, może Krakmani jeszcze mają? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Czyli jednak nie zrozumiałeś. Tłumaczył nie będę bo Alex raczej załapał. Zmierzę jak będę miał okazję. Będziesz mnie popędzał to się rozmyślę, szczególnie uczynny to ja nie jestem. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 Z tą lufą od dłuższego glocka też myślałem. Na taiwangun były lufy do kjw 32c (mogłem pomylić nazwę). To nie ma działać (chociażby było miło, jakby trochę tłumiło), tylko ma wyglądać. http://allegro.pl/lufa-z-gwintem-glock-23-34-kjw-i2661395806.html Uciekło. :P Dam znać, czy uda mi się cokolwiek zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts