guzio29 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Witam. Jak w temacie. Od jakiegoś czasu ściągam w miarę regularnie różnego rodzaju dobra elektryczno-elektroniczne do replik i modeli RC. Ceny są raczej przystępne w porównaniu do kraju, zwłaszcza gdy mamy na uwadze fakt wyboru jaki mamy. Większość z tych np baterii lub ładowarek raczej sporadycznie lub wcale nie pojawiły się u nas (allegro i sklepy). Jeśli jesteś zainteresowany czymkolwiek (wtyczki, ładowarki, zasilacze, baterie, kable, etc) - odezwij się. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Skąd dokładnie ściągasz towar? Quote Link to post Share on other sites
Szycha201 Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Pewnie jak większość z www.hobbyking.com :) Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted December 25, 2012 Author Report Share Posted December 25, 2012 tam też zdarza mi się robić zamówienia - ale to jak mam małe zamówienie i niedostępne gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Zamówienie poszło. Kolejne pod koniec stycznia najprawdopodobniej ... Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 Zamówienie z 17 grudnia dotarło. Zwroty nadpłat wysłane na konta z których otrzymałem przelewy. Paczki dziś wczesnym popołudniem wysłane kurierem do odbiorców - do piątku powinny dotrzeć bez problemu. Zamówienie z 7 stycznia - w pakowaniu w hurtowni ... Zamówienie na 14 stycznia - w trakcie przyjmowania zgłoszeń ... Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 zamówienie z 7 stycznia dotarło w ostatni piątek. Dziś i jutro wysyłam paczki. Najprawdopodobniej w najbliższy piątek leci kolejne zamówienie. Wpłaty przyjmuję do czwartku. Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Batka dotarła, dobrze zapakowana i sprawna. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 W piątek leci zamówienie a wczoraj napisałem i 0 odzewu. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Paka dotarła cała i zdrowa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Super kontakt, itp :P Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 zero odpowiedzi bo siedzę na telefonie. To raz. Dwa to, to, że zamówienie przełożone na środę. Z tego samego powodu - brak dostępu do normalnego neta. W piątek będę mógł dopaść kompa to odpowiem na pw i ogarnę całą resztę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts