Dawajpieniądze Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Po wypakowaniu stwierdziłem ten sam problem co w recenzji Dzikiego Oddziału a konkretnie luzy w lufie zewnętrznej. Czy są jakieś proste sposoby by to zaradzić bo replika zalatuje popeliną gdy coś w niej grzechocze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Przy zamku otwartym czy zamkniętym? Quote Link to post Share on other sites
Dawajpieniądze Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 Przy obu a przy otwartym bardziej grzechocze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Poka foty :D tych luzów. Bo przewinęło mi się ich przez łapki w cholerę i trochę i luzy zawsze były w normie. Nie jakieś ekstra małe ale w normie. Quote Link to post Share on other sites
Dawajpieniądze Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 Póki co fot nie wstawię bo aparat umarł. Opisując to zdarzenie to na przodzie zamka gdzie jest dziura żeby lufa wychodziła to jest jakieś 0,8 milimetra pustej przestrzeni i lufa giba się na całej powierzchni, od środka nie wiem jak jest bo póki co nie chce w nim znacznie gmerać. Czy takie luzy to norma chińczyków? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 KJW to nie Chińczyk. 0,8mm to jest standard z tym, że przy zamku zamkniętym lufa jest dociskana do górnej powierzchni otworu i luzów nie ma a przynajmniej nie powinna mieć. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Coś takiego to jest? https://www.youtube.com/watch?v=G4ucuR6TaTU U mnie to był problem w tym, że Blow Back Unit był za blisko względem okna wylotowego - w efekcie zamek opierał się na cylindrze na komorze HU i nie dociskał lufy zewnętrznej (tak, wiem że to customowy zamek, ale przyczyna problemu może być ta sama - tylko w stockowej replice aż taki bubel?). Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 dexterku: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajwan Luzy w glocku KJW to norma znajomek miał G23 i też luzy i to takie no w normie ale jednak większe niż bym się spodziewał. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 No i co? Repliki z Tajwanu to nie repliki z Chin. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts