dr Ziolo Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Jak w temacie interesuje mnie jak to jest z tymi konkursami w Gunfire, ktorys z forumowiczow cos kiedya wygral? :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Kolega kulki, ja wygrałem newseler na tajwangun 20zł i tak nie skorzystam więc mogę komuś oddać, obowiązuje on od kwoty 400zł. Jeśli ktoś chce, pisać PW :) Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 CzoRtt taki newsletter i bon może dostać każdy, nie ma się czym zachwycać, wystarczy podać maila. Co do tematu, to ja co prawda nie wygrałem w konkursie gunfire, ale udało mi się w konkursie Power Bean, ale firma gunfire jest raczej solidna, ma 30,000 fanów i raczej nie spodziewałbym się oszustwa, a konkursów robią sporo :) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 W konkursach GF nie miałem okazji wygrać, ale brałem udział bodajże w konkursie o replikę Mosina. Wiadomo, jak są konkursy i opisane nagrody, np. repliki za ~1500zł, to dotrzymują słowa, po co mieliby sobie szkodzić? Reszta też chyba nie odejdzie z pustymi rękoma i dostaną upominki w postaci czpaki, smyczy, naklejek itp. itd. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Gdybyanie oraz teksty typu "kolega kolegi powiedział" mogą wywołać u mnie reakcje alergiczną objawiającą się wlepianiem czasowych banów. Tematu nie zamykam, ale zalecam pisanie rzeczowych wypowiedzi i nie rozkręcania się z wątkami nieistotnymi. Quote Link to post Share on other sites
Tadzik_95 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Wygrałem w konkursie "mikołajowym" rok temu worek kulek Rockets 0,25- 10 kg. Żadnej lipy- paczka przyszła i wszystko się zgadzało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts