Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Karabinek AK-47 SU TANIEMILITARIA.PL

Recommended Posts

mam taki :) od tygodnia. Zasieg stocka to okolo 10m skuteczny duuuzo mniej :P Jest z plastiku ale jednak sie mi nie rozpada(jeszcze) mimo iz dalem mu lufe z desert eagla +hop up i podkladka pod tlok. Teraz zasieg wynosi okolo 25m skuteczny :P (szkoda mi deserta wiedz jutro go rozbiore :P )

PS. zrób coś dla mnie. nie kupuj go :D

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50352876

Masz rację :o A pod tym linkiem powyżej ten kałach "robi" za super upgradowaną wersję MP5 :roll:

Ktoś przerabiał już kałacha "bazarowego" na wersję specnaz/taliban/romanian commando ;) Może by tak wziął na "warsztat" ten model i np odpiłował ten uchwyt od GP-25 :wink: i może zobaczył, co zostanie (pewnie dziura jak po trafieniu z prawdziwego kałacha). Wogóle to jest kolejna zabawka, która może by i była fajna, jakby się dało plastikową atrapę drewna zastąpić oryginałem ;) Btw. widziałem jakieś zdjęcie Osamy z podobnym modelem (pewnie jakieś cudo hand made in Peshawar ;) ). Jak znajdę, to wkleję (dam linka) ;)

Ktoś już tu szukał image "partyzant", a to jest zabawka w sam raz na model "Osama 2005" :D

• 2 weeks later...

Mam takie 2 sztuki (kupiłem na festynie po 15zł sztuka) i musze powiedzieć że zasięg to faktycznie około 15 m.Byłem mile zaskoczony bo wali prawie jak sprężynowy glock 17 z uhc!Kupiłem go głównie na ściane,a tu prosze:)Jak wstawie mu aluminiową lufe i hop-up to może być całkiem fajna zabawka:)A jak nic się nie zmieni to powywalam z niego napisy made in china i weeng gung coś tam,pomaluje jakimś fajnym czarnym sprejem i dam mu rękojeść z prawdziwego ak:)(na allegro takich pełno) jak się da.Jak myślicie czym można by to pomalować?