Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zakup krótkofalówki

Guest Serious93

Recommended Posts

Guest Serious93

Witam, potrzebuję waszej pomocy przy zakupie krótkofalówki pod zestaw słuchawkowy Bowman Elite II.

Szukam jakiegoś niezbyt drogiego modelu, z którym nie bd problemu z podłączeniem powyższych słuchawek.Kwota najlepiej max 160zł. Czy przycisk PTT też będzie wymagany, skąd mam wiedzieć jaki będzie pasował ?

Guest Serious93

Ale właśnie piszę do was w tej sprawie, prosząc żebyście mi pomogli coś wybrać, w końcu jesteście bardziej doświadczeni mieliście już jakiś sprzęt więc może ktoś mógłby zapodać coś w przedziale 160-180zł.Problem jest w tym że nie wiem czym się za bardzo kierować w doborze, zwykle jak już coś znajdę fajnego to sprzedawca nie podaje jaki jest wtyk, a jak już dzwonię to że pudełko jest zapakowane, nikt nic nie wie, takie tam brednie...

Ja polecam radyjko Baofeng UV-5R :) Mam, używam, jestem bardzo zadowolony. Ma wtyk Kenwood, duży zasięg, jest lekkie i poręczne.

Jeśli masz mniej niż 200zł i dużo cierpliwości to dorwiesz na Allegro po taniosze (taniej, bo z Chin przyleci), a jak chcesz mieć je szybciej to kup u polskiego dystrybutora za ok 250 zł.

Do Kenwoodów jest wiele PTT ogólnodostępnych :)

• 2 months later...