nik1997 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) Czy da się zamontować lufę precyzyjną do karabinu elektrycznego CM.028. Ile taka lufa kosztuje i czy się ją opłaca zamontować? Edited December 31, 2012 by nik1997 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Da się. Różnie kosztuje, najlepsza 300zł, dobra ok. 150zł. Czy się opłaca, to zależy. Jak planujesz zmieniać replikę to owszem, przerzucisz tylko lufę. Jeżeli nie planujesz - nie opłaca się. Quote Link to post Share on other sites
Drożdzu Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) Możesz spokojnie zamontować np. lufę guardera 6.02 455 mm. Jak już montujesz preclufę to możesz dokupić jeszcze nową gumkę hop up (np. Systema, zielona G&G). Z takimi modernizacjami zmieścisz się spokojnie w 200zł a efekt będzie bardzo fajny :icon_smile: Edited December 31, 2012 by Drożdzu Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Mi się wydawało że najlepsze kosztują ok 600 zł :) Z racji pytania czy się da, zakładam że jesteś nowy, wiec może tak - co do tego przekładania lufy jak napisał mój poprzednik to w gruncie rzeczy się da, lecz musisz wziąć poprawkę na długość lufy ewentualnego następcy. Za nieduże pieniądze możesz zakupić gumkę hop up która również poprawi osiągi a kosztuje ok 20-30zł. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Tam wyżej dobrze prawili. Jak będziesz chciał kupić w póżniejszym czasie replikę, to się opłaca. Gumka g&g i prec rura systemy lub guardera. Najlepiej lufę 455mm (tyle masz w stocku) bo lufa nie będzie wystawać. Inne niż te które wymieniłem nie opłaca się kupować w tym przedziale cenowym. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Najlepszy tuning każdej repliki to kupienie lepszych kulek. W tym przypadku od tego zacznij :) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 O to to, zapomniałem o tym! Kulki uznawane za najlepsze: -Bioval -G&G (najlepszy stosunek cena/jakość) -King Arms -Madbull -Guarder (mnie nie przekonały) Quote Link to post Share on other sites
nik1997 Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 Dzięki :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts