Ramirez2000l9 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Witam,mam problem z magazynkiem mp 5 .Dzisiaj przysłali mi replikę i w magazynku znalazłem 6 kulek (teraz nie pamiętam czy na hi-capie w na sprężynie)i jak naładowałem akumulator i już nakręciłem magazynek zauważyłem że kulek nie ma w wylocie magazynka(i w ogóle kręciłem i nie czułem tego oporu jak przy pełnym nakręceniu) i są w tym rowku gdzie powinny być ale są luzem(i zeby je uwolnić trzeba odwrócić magazynek do góry nogami).Czy ma ktoś jakąś radę ? :icon_razz2: Edited January 3, 2013 by Ramirez2000l9 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Dosypać więcej kulek? Quote Link to post Share on other sites
sunsao Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Dokładnie. Wsyp kulki do maga. One muszą się nawzajem popychać. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Dokładnie jak wyżej. Ps Moja rada - dokup Mid-Capy, lub Low-Capy i po problemie z "podkręcaniem". :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts