Malvin Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Strona sklepu została wyłączona. Kwestią otwartą pozostaje czy definitywnie, czy też to tylko chwilowa zadyszka. Podobnie jak kolega Shiloh my również mieliśmy otrzymać ze sklepu paczkę polimerowych midów KWA. Z tym, że magazynki te miały zostać przesłane na adres kolegi, który nawiązał kontakt z mr. Kaszyńskim. Po dwóch tygodniach oczekiwania, kolejnym telefonie, kolejnej rozmowie i upływie kolejnych dwóch tygodni oczekiwania uznaliśmy temat za niebyły. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Strona sklepu działa. Dziś dzwoniłem pod numery podane na stronie- żaden z nich nie działa. Nie wiem jak z mailem- czekam na odpowiedź. To nie jest normalne by numery właścicieli sklepu nie działały. Quote Link to post Share on other sites
witcher89 Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Potwierdzam. Strona wciąż działa i dalej zachęca do kupna swoimi cenami. Zwłaszcza produktów KWA-USA, które w ostatnim tygodniu (niestety) wyparowały ze wszystkich polecanych sklepów na WMASG.pl. Proponowałbym(sugeruje jako nowa osoba na forum), aby do uzyskania przez właściciela odpowiedniego poziomu usług i zaufania, dodac ten sklep do zakładki "Jak zacząć" z dopiskiem "UWAGA NA ....." //jak to ma miejsce z AIRSOFTXTREME. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Póki co, na podstawie opinii użytkowników, sklep istotnie nie sprawia wrażenia solidnego. Brakuje jednak przesłanek do oficjalnego uznania go za niepolecany, Przede wszystkim nikt nie stracił pieniędzy (a w każdym razie się tym publicznie nie pochwalił). Sprawa wygląda dość nietypowo, ale unikałbym radykalizowania. Oczywiście temat jest monitorowany i w razie czego Redakcja zareaguje stosowanie do okoliczności. Quote Link to post Share on other sites
czarek3579 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 (edited) Znalazłem ten sklep szukając M4 od EA i pokusił mnie cenami KWA które odnalazłem po "rozejrzeniu się" wśród ich produktów. By mieć dostęp do niektórych opcji postanowiłem się zarejestrować i BAM! strona mi już nie działa. Następnie przeczytałem wypowiedzi kolegów powyżej i wszedłem na profil pana Kaszyńskiego i już po tym można rozpoznać że sklep będzie/jest do bani. Osoba która kieruje swoim interesem, sprowadza trudno dostępne w Polsce repliki z USA i podpisuje z umowy których nie zdołały zdobyć inne większe sklepy z dobrą opinią na swoim profilu wystawia całą masę tekstów "LEGIA :icon_biggrin: LEGIA ciii LEGIA...." itp to ja dziękuje ale z usług nie skorzystam. To chyba nie świadczy o rozsądku który potrzeba do kierowania firmą. P.S Panie Kaszynski prowadzi pan sklep, a polskich znaków nie łaska używać. Edited June 21, 2013 by czarek3579 Quote Link to post Share on other sites
ironman Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 to raczej pseudo sklep wraz z pseudo właścicielem. Nie radziłbym nic kupować, szkoda nerwów i straconego czasu. Kontakt z wlaścicielem-oszustem utrudniony. Zero profesjonalizmu. ODRADZAM jakiekolwiek biznesy z tą osobą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts