Klojtex Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Tak jak mówią koledzy,lepiej Ci wyjdzie kupno m4/m16,różnicę w cenie dorzuć do części i akcesoriów. Wtedy będziesz miał replikę i na dalszy dystans i auto na bliższe(zakładam ,że wymienisz sprężynę i stockowa Ci zostanie-jak się ubije to pewno za mocna nie będzie).Broń prawie uniwersalna za niższą cenę. Jeśli się mylę lub jestem nieprecyzyjny to proszę mnie oczywiście poprawić. :) Pozdrawiam, Krzysiek Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 więc co wziąć jako podstawę na powiedzmy pierwsze 10-20 strzelanek jako wyborowy/sniper ? patrzyłem po sklepach które mi podpowiedziałeś i znalazłem coś takiego: 1) http://gunfire.pl/pr...o-MB05CUPV.html 2) http://gunfire.pl/pr...-i-dwojnog.html 3) http://www.taiwangun...oden_style.html kupić i potem wraz z rozwijaniem umiejętności rozwijać i możliwości sprzętu? Jako wyborowy/snajper na pierwszych 20 strzelankach będziesz ginął co chwile. Weź cokolwiek i tak długo nie postrzelasz. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 dzięki za porady, więc chyba jednak kupię jakiegoś m4 lub ak i trochę doinwestuję i nabiorę doświadczenia a później pomyślę co dalej :) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 @DexterKrak Nie gadaj fajnie się czyta :D. @Yakuz Jak już będziesz kupował replikę to poproś w sklepie aby od razu wymienili ci gumkę na G&G zieloną lub systeme energy. Koszt mały a dużo daje. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 @DexterKrak Nie gadaj fajnie się czyta :icon_biggrin:. @Yakuz Jak już będziesz kupował replikę to poproś w sklepie aby od razu wymienili ci gumkę na G&G zieloną lub systeme energy. Koszt mały a dużo daje. Dziękuję za poradę ;) temat właściwie do zamknięcia :) odkupuję replikę prawdopodobnie od znajomego która na już jest przygotowana do zabawy, poczytałem forum i już wybrałem okulary, kamizelkę i inne graty. Moje pytanie jeszcze na ile praktyczna jest ta osłona na twarz? Konkretnie chodzi mi o takie coś : http://allegro.pl/profesjonalna-maska-ochronna-stalker-szczeka-asg-i2906381205.html próbował ktoś? bardzo przeszkadza/pomaga? czy mając okulary i chustę zabezpieczam się już w miarę sensowym stopniu? Wiem tyle że może to mieć wpływ na parowanie okularów Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Miałem i mam tą maskę. Jest spoko ale mając ją i gogle troszkę przeszkadza. Chusta maska i okulary, 100% ochrony nigdy ci nie dadzą nawet jakby były wzmacniane na każdy możliwy sposób. Zawsze może stać się przypadek np. zielony ze snajperka z 650 fps w odległości 20m gotowy do strzału :/ Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Znajomy ma tą maskę - furory nie robi, jak dla mnie jest dość niewygodna, ja nie lubię biegać z całą twarzą zakrytą, starczają mi okulary. Jeśli nie będzie Ci przeszkadzała podczas strzelanek to bierz ją, aczkolwiek nie jest to jakaś konieczność, jak nie będziesz szczerzył zębów podczas kontaktu nic nie powinno ci się stać :) Quote Link to post Share on other sites
Tajgers Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Wracając do początku, tak jak mi wczesniej mówili "Koledzy po fachu" Kupuisz sobie takie m4 dociagniesz do tych 500 fps i kupisz lunetke co razem wyjdzie cię o wiele taniej a zobaczysz czy to "snajpwratwo" w ogóle ci sie podoba. Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 chyba już wszystko masz ustalone, ale mój kolega też miał podobnie, polecali Aega, wziął aega, nabrał doświadczenia, kupił snajperkę, szło mu dobrze, ale wtedy wszyscy byliśmy zieloni i wkońcu nauczyliśmy się trochę grać "vs sniper" :D no ostatecznie kolega wrócił do aega bo mu brakowało zadyszki na strzelance i opcji "auto" ;) niezbędna jest broń boczna, jakiś gaziak albo może skorpion ? bez tego to naprawdę ciężko.. :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Tak? Ciężko? A skąd taki wniosek? Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 mówisz serio ? ;P Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 @dexterkrak Nie no Homer ma trochę racji, fakt faktem czasem krótka dla snajpera się przydaje Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Nie widzę sensu posiadania krótkiej, ja tam walę z 10 m przy 800 fps i nikomu jeszcze się nie udało poskarżyć. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Haha. :D Nie dziwie się... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts