Hydras Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 siemka czy w powyrzszym temacie oplaca sie kupowac taka strzelbe na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50464330 tutaj link podaje Link to post Share on other sites
sas Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Mam taki sam tylko bez kolby. Powiem że warto. Czasmi wale z okna(2 piętro) nio i jak poleci z wiatrem to osiągnie 40 metrów. Na 20 m. wali spokojnie jednak baaaardzo znosi na boi dlatego dzis kupiłem mosiężną lufę i będe ją montował. Trzeba go mocno dociążyć i będzie siuper. Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 dokładnie jak sas miałem tą replikę bez kolby . Moc ma bardzo dobrą , zasięg również , celność trochę gorsza ze względu na szeroką lufę . Niestety , z żywotnością nie jest najlepiej , mi pękł tłok po około 2 miesięcy używania . Złamała się również lufa zewnętrzna i to bez specjalnego upadku , poprostu od "pompowania" . Pozdrawiam i raczej polecam ale trzeba w nim trochę podłubać. Link to post Share on other sites
sas Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Tofik Ty miałeś tego guna za 40zł z Allegro tego co ma niby Hop Upa?? Ja kupiłem w sklepie z zabawkami za 18zł a na Allegro tego mojego sprzedają za 20zł. Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Nie , ja go kupiłem na bazarze za dokładne 21.50 zł (wtedy jeszcze nie miałęm pojęcia o asg) . Pozdrawiam Link to post Share on other sites
kulikson Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Rówinież zamierzam kupić tego guna,bo po prostu z wyglądu jest boski:)Ale czasem fajnie jeż też postrzelać z takiego cacka...Czy to coś ma aluminiową lufe,hop-up itp.?Można go kupić gdzieś taniej?(wersja z kolbą). Pozdro Link to post Share on other sites
sas Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Ma plastikową lufę,nie ma hop upa. Od kilku dni prubuje go tunningowac. ale zasięg spadł mi z 20metrów do 2m. :( Link to post Share on other sites
turntablized Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 W teamie mieliśmy takie trzy.Mieliśmy bo we wszytkich trzech wystąpiła usterka bodajże ta sama a napewno w dwóch, otóż połamo się body w miejscu gdzie " przechodzi ono w lufę ".Body jest tam bardzo słabe i kruche.Jeśli macie jakiś pomysł na wzmocnienie go to nawet warto go kupic bo wali naprawde nieźle po przerobieniu ( wymiana lufy dorobienie HU ).Ale zróbcie to zanim wam się rozleci bo nasze wytrzymaly zaledwie jakieś pięć strzelanek.Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Vetius Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Może mi ktoś pokazać gdzieś z neta jego fotki bo nigdy go nie widziałem.Właśnie wybieram strzelbę i chciałbym go zobaczyć. Link to post Share on other sites
Vetius Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Sory już wiem to co chciałem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts