Undead Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 :!: Chciałbym was ostrzec przed kupywaniem (tak zwanych tanich replik) Mój koleś kupił sobie Waltera P99 z laserem na allegro za 35 zl.Dzień po tem sie w środku coś rezlecialo nie do naprawienia. Jeśli chcecie kupić coś porządnego to nie kupujcie jakiegoś za przeproszeniem szajsu! aha ten pistolet tez jest na www.taniemilitaria.pl. :!: Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Nie musisz ostrzegac...takich historii jak twojego kolegi jest wiecej...jak sie kupuje tanioche to sie ma kare w postaci zabawki z kiosku. Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 a czy to jest model z laserem, w sumie z a35 zł. to dla samego lasera by sie opłacało...no ale niewiem niewiem :roll: Link to post Share on other sites
Undead Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 Tak morfeusz tak to jest to :idea: Link to post Share on other sites
Fox Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Mój brat przyniósł raz glcka 26 kolegi, niezły miałęm gnilec bo zrobione było tak śmiesznie że się skręcać można było:) ale strzelało nawet prosto:) gorzej że na 5 metrów:D Link to post Share on other sites
kulikson Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Co do laserka tego walthera to odradzam go z czystym sumieniem:)Nieopłaca się kupować tego guna nawet dla laserka:)Dlaczego? Mam taki laserek i muszę powiedzieć,że jeśli przystawimy go do jakiejś powierzchni płaskiej to zauważymy coś w postaci duuuuuuuużej czerwonej plamy(W sumie to normalne,ale nienormalne jest to,że jak w nocy przy zgaszonym świetle(w dzień wogóle nie widać) z odległości 5 metrów nadal widać duuuuuużą czerwoną plamę to coś chyba jest nie tak:)Syzyfową pracą jest ustawianie go tak żeby świecił prosto.Próbowałem,rozkręcałem a nawet dziurawiłem i nic...Odradzam.Dobre laserki kosztują 80zł (nie 150 jak na tajgunie)Tylko w www.snajperasg.pl -dział akcesoria. Pozdro Link to post Share on other sites
Recommended Posts