_OskaR Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Regulamin taki sam jak ostatnio czy coś się zmieni? Quote Link to post Share on other sites
Eryk Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 @Oskar: Osobiście polecam śledzić forum organizatora (patrz post #1). Tam są / będą (zawsze były :) ) wszystkie informacje. Quote Link to post Share on other sites
kotvitza Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 @Drzedaj Walcze z pobudek patriotycznych nie dla żołdu, ale chętnie pomarudzę na oficerów-plecaków co dowodzić na polu walki nie umieją, a do musztry pierwsi gonią. @Eryk Przestań marzyć, wróć do rzeczywistości. Quote Link to post Share on other sites
Eryk Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Całe to ASG mija się z rzeczywistością. Inaczej niewielu z nas by wracało po takich zlotach :) Quote Link to post Share on other sites
Drzedaj Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 @kotvitza ja na dowództwo nie mogę narzekać. Powodem i jest to, że też przeglądają ten temat :-P Quote Link to post Share on other sites
Tenkitten Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Impreza warta 9h w pociągu z Lublina. Czy będą Sova i Troll? Nie wiem. My będziemy. Quote Link to post Share on other sites
sova Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 No ba! Będziemy chociażby po to, żeby poszydzić z kozojebców. ;D Meeee.... :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
rambo585 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 SOWA ku chwale Agryków Angryk PANY Meeeeeeeee Do zobaczeniea na zlocie, pozdrawiam brać ASG obu stron konfliktów Quote Link to post Share on other sites
Eryk Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) Moderatora uprasza się o wyedytowanie błędów ortograficznych. Pisze się "Angryk PAŁY" Pozdrawiam również przyjaciół zza ziemi niczyjej. Nice try ;) Edited March 28, 2013 by Jantas Quote Link to post Share on other sites
rambo585 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Eryk polska pisownia nie być trudna . Nie pomiejszając nikomu przynależności do żadnej z stron poprawiam kolegę Eryka bo pisze się Angryk Pany. Do zobaczwenia na zlocie pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Eryk Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) Nic nie poradzę. Fakty mówią same za siebie ;))) Edited April 6, 2013 by Eryk Quote Link to post Share on other sites
luis Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Wojna propagandowa w pełni jak widzę. Więc i ja kamyczek do ogródka. :icon_biggrin: Był młot na czarownice, będzie Pała na kozę :icon_razz: . A tak serio nie mogę się doczekać spotkania ze wszystkimi uczestnikami zlotu. Quote Link to post Share on other sites
madog Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Zachęcamy nowych dowódców do zgłaszania się. Do zorganizowania 30'osobowy oddział :icon_smile: Już właściwie ruszyła rejestracja . Tam gdzie widać dowódcę - można się zgłaszać (kliknięcie na listę). Dowódcy będą uzupełniani w ciągu najbliższego czasu. http://sfora.tox.pl/...racjaPF/reg.php Edited April 10, 2013 by madog Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Falke czeka na nabór nowych skazańców w celu przeprowadzenia resocjalizacji przez szkolenie bojowe ;) Quote Link to post Share on other sites
miller44 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Szmerglu - zgłaszam się ;-) Quote Link to post Share on other sites
-Duch- Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Szmerglu ja się zgłosiłem, ale już dłuższy czas brak odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
madog Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Witajcie! Z nieopisanym żalem muszę powiadomić wszystkich o konieczności odwołania PanzerFausta VI - impreza nie odbędzie się mimo naszych usilnych starań i przewlekania tego komunikatu w nadziei, że jeszcze uda się coś zrobić. Wszystkich serdecznie przepraszamy za kłopoty jakie mogą wyniknąć z tej decyzji. Niestety, zabrakło siły ludzkiej. Nasz oddział, rozjechany po świecie nie udźwignie już takiej imprezy, a mimo poszukiwań nie znalazł się nikt, kto by przejął główny ciężar organizacji. Dziękujemy wszystkim za deklarację pomocy, jednak gdy nie ma trzonu "organizacyjnego" - impreza tych rozmiarów nie powiedzie się. Jeśli PanzerFaust się kiedykolwiek jeszcze odbędzie - będzie on pod innymi skrzydłami niż J.S.P. Sfora (gdzie my będziemy jedynie pomocą), do czego serdecznie zachęcam wszystkie grupy, które by chciały markę PF'a przejąć. Dziękujemy wszystkim za 5 lat wspólnych wrażeń, rozgrywek lepszych, gorszych i do pupy. Za imprezy w Barze u Bolca, za niepowtarzalny klimat tworzony przez Angryk i Calmlandię. Jest to jedna z cięższych chwil w moim Madog'owym życiu, ale mimo wszystko na koniec mówię Wam: Do Zobaczenia! Quote Link to post Share on other sites
miller44 Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Że co proszę? Przełożyłem obchody rocznicy ślubu, odwołałem wyjazd na święto WP, nawet wodza przekonałem a tu takie coś? Idę popłakać do kąta... A tak serio to szkoda, Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Bardzo smutna wiadomość, miałem nadzieję dołączyć do "Panckowej" rodziny. Szkoda ale wypada też zrozumieć przyczyny natury losowej. Tak jak wyżej - do zobaczenia. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 No to cały misterny plan w ... Przykro mi tym bardziej, że sporo się nakombinowałem z ustawieniem terminu urlopu, zebraniem chętnych do wyjazdu. No cóż, samo życie :icon_cry: Nie mniej dziękuję za poprzednie edycje i miłą atmosferę podczas gry i poza nią :icon_biggrin: ! Quote Link to post Share on other sites
Barry Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 ZLOT ZOASTAŁ REAKTYWOWANY I ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 11-13 SIERPNIA 2017r. ZAPRASZAMY ! http://www.panzerfaust.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts