FRESHPL Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) Jako nowy użytkownik tego forum chciałbym się serdecznie przywitać :icon_wink: A pytanie jest takie jak w temacie. Słyszałem, że cm045a ma więcej części z "szitmetalu" i jest troszkę bardziej awaryjna od cm048m, za to o 200-300 zł tańsza. Chciałbym poznać Wasze opinie o powyższych replikach i co byście kupili na moim miejscu. Pozdrawiam. A może coś z Bojca? w nowszych niby tam wszystko stalowe jest, ale nie słynie on z "pancernych bebechów" tak jak Cymka :P Edited January 19, 2013 by FRESHPL Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Jest pierdyliard takich tematów . Wybierając miedzy cm48 a rk bojca brałbym RK Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Kup RK od Boja byle w wersji SW. Przeczytasz sto wcześniejszych tematów, gdzie było to poruszane, a zrozumiesz. Quote Link to post Share on other sites
FRESHPL Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 Nie mogę już niestety edytować, ale chciałbym zaznaczyć, że głównie zależy mi na na jak najmniejszej awaryjności, nie będę jej raczej tuningował (może downgrade). Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 To zapomnij o Cymie, jak zależy Ci na małej awaryjności. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts