Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

karabinki snajperskie

Recommended Posts

aa Wiec :icon_smile:

Jestem Nowy na Forum jak i w świecie asg Chciał bym abyście mi doradzili jakieś karabinki snajperskie :icon_smile:

chodzi mi o karabin który ma dobrę osiągi ale który może mieć po "tuningu" jeszcze lepszę :icon_smile:

Chodzi mi tu bardziej oo precyzję i Zasięg niż oo szybkoszczelność :icon_smile:

Był by to tylko karabin do Szczelania w cel nieruchomy :icon_smile: nie służył by za bardzo do rozgrywek :icon_smile:

jeżeli mogli byście mi jakoś pomóc to porszę oo wszelkiego rodzaju rady :icon_smile:

i z góry dziękuje :icon_smile:

Dokładnie jak powyżej - repliki airsoftowe nie nadają się po prostu do strzelania stricte precyzyjnego - a wątpię, byś miał chęci spędzić nad repliką dłuuugie wieczory oraz władować w nią conajmniej 1500-2500zł, gdy za taką kwotę masz już porządną wiatrówkę z wielokrotnie lepszą celnością oraz zasięgiem, pomijając już zupełnie inną "budowę" pocisku, co przekłada się na o wiele stabilniejszy lot. Nie oszukujmy się, strzelając do celu zakładasz, że ewentualne poprawki będziesz wprowadzać na odległość, a nie na delikatny wietrzyk z naprzeciwka i gumkę HU..

Co do szybkoszczelności - ja obstawiam raczej szczelność okularu w lunecie/koli który powinien być w zestawie ;-)

Edited by asas