Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Na gren gas masz jeszcze 2 wersje p99 wyprodukowane przez maruzena, tu masz z GBB http://www.bron.pl/s...Walther-P99/939 a tutaj http://allegro.pl/pi...2971859227.html wersja ze stałym zamkiem, według mnie to sa chyba teraz najlepsze p99 na rynku, sam używa wersji GBB i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. No może poza tym, że moja wersja nie ma oznaczeń na komorze "nabojowej"

Z racji tego, że nie mogę znaleźć żadnego tematu stricte poświęconego P99 Maruzena, który nie był by martwy od lat, napisze tutaj. Planuje zakup kabury do niego i chciałbym wiedzieć czy fabryczny zamek jest zgodny z wymiarami oryginału i czy wejdzie do kabur dedykowanych ostremu P99, aktualnie myślę na jakaś skórzaną firmy Kajman bo słyszałem o nich bardzo dobre opinie. A drugie pytanie czy ktoś orientuje się czy gdzieś poza zamówieniem zagranicznym z Mad Onion można dostać magazynki do wersji GBB?

Jeśli chodzi o wykonanie, to chyba lepszego na rynku nie ma jeśli chodzi o P99, wszystkie szczegóły są oddane. Co do trwałości to trudno mi się wypowiadać, na razie wystrzeliłem z niego ok. 1000-1200 kulek, ale głównie do tarcz, bo z racji pogody nie było jak inaczej, i bez żadnych zacięć, syfonowania, wszystko działa idealnie, z 10 m spokojnie można strzelać to tarczy 17 cm i wbijać wyniki miedzy 7 a 10 pk

Ja mam lufę na sete dobrą bo rozrzut mam głównie w pionie. W poziomie jest zupełnie OK więc lufa wiele nie da, to ewidentnie wina HU. Aha, mowa o wersji GBB w moim przypadku.

A istnieje w nim jakaś możliwość wymiany HU? Też mam wersje GBB i nie miał bym nic przeciwko aby poprawić jego celność