pidzejfat Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Nie wiem, ban na google masz? :icon_eek2: np na wgc, ale akurat magi zwykłe są OOS (jak większość części tuningowych do tego modelu) http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/content_page.php?search=searchItem&rs=p99&skeyword=p99 A tu przedłużany mag: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=MZ-MAG-P9940&search=special&rs=p99&catid=&cat= Quote Link to post Share on other sites
radekjawor Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 orientuję się czy do wersji z tłumikiem można zamontować jakąś przejściówkę aby zamontować jakiś normalny tłumik bo ten w komplecie jest trochę nie wymiarowy, bardziej wygląda jak tłumik do .22 lr niż 9mm. Jeśli jest taka możliwość to jakich przejściówek używaliście? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 No jest gwint więc przejściówkę sobie można dorobić. Nie daję też głowy czy nie pasuje taka dedykowana do klamek WE. Quote Link to post Share on other sites
radekjawor Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Bardziej mi chodziło czy może ktoś używał jakiegoś konkretnego modelu przejściówek w p99, bo nie chce w ciemno kupować nie wiedząc czy aby na pewno pasuje, a w okolicy z tego co wiem nie mam sklepu w którym mieli by tego typu sprzęt na stanie abym mógł się upewnić. Mam taki problem, od jakiegoś czasu po pełnym załadowaniu magazynka gazem słyszę ulatniający się gaz z górnego zaworu, jednak po oddaniu 2-3 strzałów już go nie słychać, czy warto skontaktować się ze sklepem w sprawie reklamacji czy na razie się tym nie przejmować? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Można reklamować ale ja bym się nie przejmował po prostu. Nasmaruj lekko i bydzie. Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Witam. sorry za odkop ale mam pytanie: na ile kulek wystarcza nabój co2 w walterze p99 umarex z blowbackiem? Mam na myśli lato/zima. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts