Sharikq Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Chciałbyś nagrać niedzielne spotkanie, a nie wiesz jak to zrobić? Nie masz profesjonalnego montażu? Wpadłem na prowizoryczny sposób montażu kamery na replice ASG. Na replice cm.028 przykleiłem taśmą izolacyjną telefon samsung M3510. Oczywiście jeżeli nie szkoda ci nowego telefonu, to czemu nie, ale nie wiń później kolegów za zniszczony sprzęt. Nie polecam na CQB. Pewnie ktoś wcześniej wpadł na ten pomysł, ale postanowiłem stworzyć wątek. Edited January 31, 2013 by Sharikq Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Zahaczysz o coś (najpewniej o samego siebie) i tyle zostanie z telefonu :P Link to post Share on other sites
Sharikq Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Eee starsze telefony są wytrzymalsze niż te nowiutkie smartfony. A że leży nieużywany w domu, to będzie miał nowe zastosowanie :). Link to post Share on other sites
14100715 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Nagranie do niczego nie będzie się nadawać. Gratulacje. Link to post Share on other sites
Młody 1991 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Macgyver ;) Link to post Share on other sites
Basta Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Rewelacyjny pomysł a montażu pozazdrościł by Ci sam Adam Słodowy,dziękuje za zmarnowanie 8 sekund życia. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Siedząc na wmasgu marnujesz życie, o co Ci chodzi? Co do pomysłu, to lepiej niewielką kamerę przykleić taśmą klejącą. Wizjer osłonić tylko soczewką z, na przykład UVEX'ów I-vo. Link to post Share on other sites
Basta Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 "Chodzi" mi o to,że w ogóle zakładanie tematu z taką "nowinką" techniczną, jak przyczepić telefon do cymy za pomocą taśmy jest wręcz idiotyczne. Ale widzę ,że autor znalazł zwolennika taśmy klejącej, to podsunę Wam pomysł na kolejny temat. "Chciałbyś mieć kolimator na swojej replice a nie wiesz jak to zrobić ? Nie masz profesjonalnego montażu ? przyklej go na taśmę ! Link to post Share on other sites
cooler404 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Pffff mało alternatywnie. Lepiej zrobić soczewkę "z, na przykład UVEX'ów I-vo" namalować czerwoną kropkę, zrobić tubus z rolki od srajtaśmy i przykleić na taśmę. Link to post Share on other sites
Axel Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 3/4 airsoftu działa na lasotaśmę lub izolkę. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts