Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ładownice i kabury FOBUS, UNCLE MIKES

Recommended Posts

• 6 months later...

Witam.

Jest skuteczne. Bardzo dobrze leży na nodze, lekkie "wygięcie" Fobusa powoduje, że idealnie się sięga po broń.

Jeśli zaś chodzi o stabilność, to nie majta się po nodze, nic nie lata. Zażyczyłem sobie, żeby zestaw kabura-adapter był demontowalny, co mogłoby owocować w zmiejszeniu się stabilności, ale na szczęście wszystko gra.

Nie jest to mój patent, widziałem go w akcji i wiem, że działa.

A oto mój "prawie safariland..."

Witam!

Oto co otrzymałem:

kydexow1.th.jpg

Prezentacja ze wszystkich stron :D

bokrq7.th.jpg kydexty322gf1.th.jpg kydexglock1md6.th.jpg kydexglockprzdfn0.th.jpg spdum1.th.jpg

Kabura ciężka, świetnie wykonana, moim zdaniem lepiej niż FOBUS. Paski do montażu na udzie są grube, ale bardzo miękkie i wygodne. Dzięki nim kabura nie zjeżdza z nogi.

pasekxs1.th.jpg

Jedyny napis na całej kaburze to wytłoczone słowo "GLOCK" tuż koło spustu

glockst5.th.jpg

Jeżeli posiada się replike, to należy poluzować śrubę przy spuście jeżeli replika nie chce wejść (za pomocą małego kluczyka dołączanego przez producenta)

imbusij1.th.jpg

Istnieje również możliwość demontażu zastrzasku.

zatrzaskkl9.th.jpg zatrzaskwyj281tyje2.th.jpg zatrzaskbraksy1.th.jpg

Oto klamra dzięki której montuje się kaburę do pasa.

klamraig5.th.jpg paszd1.th.jpg

I pare zdjęć pozowanych. (Mam dość spore udo, jednak nie było problemów z montażem kabury)

udo1nu1.th.jpg

udo3do0.th.jpg

udo4mj7.th.jpg

Może następnym razem kup sobie jeszcze pas do pistoletu który będzie sensowny (będzie w stanie utrzymać tę kaburę, dodaj do tego comfort pad, smycz, ładownice, ew. szelki ). Bo robienie zdjęć ze zjeżdżającym z dupy paskiem galanteryjnym jest raczej śmieszne.

Kabura jak kabura, spoko. Za tę cenę warto, produkty pana Piotra oglądałem, jedno czego nie jestem pewien to tego jak ten nowy thumbbreak działa.

• 3 weeks later...
Może następnym razem kup sobie jeszcze pas do pistoletu który będzie sensowny (będzie w stanie utrzymać tę kaburę' date=' dodaj do tego comfort pad, smycz, ładownice, ew. szelki ). Bo robienie zdjęć ze zjeżdżającym z dupy paskiem galanteryjnym jest raczej śmieszne. [/quote']

Och, dzięki za uznanie :mrgreen: Postaram się kupić przy najbliższej okazji :D

[ Dodano: Sro 04 Paź, 2006 ]

"apdejtowana" fotka klamry do pasa :)

• 1 year later...