Jasufo Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Mam problem, gdyż szukałem dobrych gogli, lecz wszystkie podchodzą pod 300 zł. Znalazłem tanie gogle http://www.bestmilit...plet-p-199.html jednak wygląda to trochę podejrzanie takie gogle za taką cene. czy w ogóle warto je kupować? Jak są słabe to podajcie proszę inne nazwy. Edited February 4, 2013 by Jasufo Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Wg. mnie, te za 300zł to gogle, które trafiły do sklepów od dystrybutora Revision - te są tak tanie, bo to prawdopodobnie partia wykupiona/wyniesiona z jakiejś jednostki wojskowej ;) Link to post Share on other sites
Jasufo Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Wg. mnie, te za 300zł to gogle, które trafiły do sklepów od dystrybutora Revision - te są tak tanie, bo to prawdopodobnie partia wykupiona/wyniesiona z jakiejś jednostki wojskowej :icon_wink: czyli mogę bezpiecznie kupować? to oznacza że są nowe i oryginalne ? Edited February 4, 2013 by Jasufo Link to post Share on other sites
OFF Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Opinie o tym sklepie znajdziesz na forum (o tych goglach z tego sklepu również). Zwróć uwagę na stan magazynowy. czyli mogę bezpiecznie kupować? to oznacza że są nowe i oryginalne ? Właściciel sklepu pisał o tym na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts