AntoniooSQUIRREL Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Siemanko. Wczoraj zakupiłem replikę CM.048 i zastanawiam się czy nie zrobiłem błędu bo (pomimo iż jest ładniejsze) chyba jest słabsze od CM.040. Co myślicie? Z góry dziękuję za odpowiedź :icon_smile: Edited February 4, 2013 by AntoniooSQUIRREL Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Przecież to jest ten sam gearbox, tyle że w innej obudowie. Poszczególne egzemplarze mogą się od siebie różnić, bo czasem Chińczyk złoży lepiej, a czasem Chińczyk złoży gorzej. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Przecież to jedno i to samo :x Na podstawie czego tak sądzisz, ze Twoja cyma jest słabsza od cm.040 ? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Yup, jedyna różnica to taka, że w CM.048 zdzierają 100zł na drewnie :D . Edited February 4, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
AntoniooSQUIRREL Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Jedna jest opisana 430, a druga 420 fps i tego typu różnice tam są. myślę że będzie ok jak wsadzę guardera 130 i wymienię gumę ;) Edited February 4, 2013 by AntoniooSQUIRREL Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Więc tym się sugerowałeś. Błąd pomiarowy, zresztą ta sama sprężyna siedzi (M120). Reszta jest identyczna. Będzie OK nawet przy SP140. Edited February 4, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 To naprawdę straszne, ktoś na stronie napisał, że ma 420 fps. A mierzyłeś ile ma? Ludzie walczą o 10fps ....... Koniec się zbliża. Quote Link to post Share on other sites
AntoniooSQUIRREL Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Nikt nie powiedział że walczę o te 10 fps. tak z ciekawości chciałem się zapytać kogoś kto pewnie zna się na tym lepiej niż ja ;) W każdym razie dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts