G0stT Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Serdecznie zapraszam na blog początkującego snajpera, liczę na ciepłe przyjęcie mojego świeżego pomysłu. Zapraszam do lektury oraz zachęcam do odwiedzania go codziennie. Jutro kolejny Wpis. http://celsnajpera.pl/ Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Miło, że udało Ci się wejść w Airsoft pomimo przeciwności. Mam nadzieję, że uda Ci się rozwinąć pasję, jednak skoro dopiero zacząłeś, to polecam przejrzenie tematów o snajperstwie w ASG na forum. Przede wszystkim, żeby wyrobić sobie opinię o tym, jak to powinno wyglądać i jak karabin zbudować. Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Będę śledził twojego bloga z ciekawością. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Bardzo ciekawy pomysł, na prawdę super :) życzę wytrwałości w prowadzeniu bloga i wielu zdobyczy. Pozdrawiam yakuz Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Cóż, będę się starał wejść co jakiś czas. Zobaczymy jak się to rozwinie. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 W galerii powinieneś popracować nad ostrością zdjęć, obrócić jedno zdjęcie i mógłbyś dać jakiś ciekawszy podkład niż sweter i dżinsy :P Quote Link to post Share on other sites
G0stT Posted February 8, 2013 Author Report Share Posted February 8, 2013 Powiem szczerze że nie spodziewałem się tylu odpowiedzi, Aż mi się tak miło na serduszku zrobiło. A zdjęcia to wina tego że ręce ze szczęścia mi się trzęsły :icon_biggrin: Oczywiście dzisiaj kolejny wpis, zapraszam do przeczytania i liczę na jakieś komentarze na Blogu. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za ciepłe słowo strasznie mnie zmotywowaliście Pozdrawiam Aven Kilka nowych wpisów oraz kilka ciekawych zdjęć, zapraszam do lektury i liczę na jakieś komentarze :icon_biggrin: http://celsnajpera.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts