mlynarzldz Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Witam wszystkich obecnych, piszę ten temat na prośbę mojego kolegi, który zaczyna przygodę z ASG. Kolega chce zacząć ze sprężynową repliką M14 od CyberGun (dalej zamieszczę link). Jego pytania to: - czy replika jako początkowa, będzie wystarczająca? (bardziej pozycyjna walka niż desant) - czy owe 305 fps'ów to rzeczywista ilość owych fps'ów? - czy musiałbym coś wymieniać w replice (lufa precyzyjna, gumka hop-up etc.)? - CyberGun to francuska firm, więc mogę się spodziewać dobrego wykonania? Proszę wybaczyć tak mało profesjonalne określenia, lecz dopiero zaczynam :icon_smile: a no i również jeśli ktoś miał styczność z tą repliką czy mógłbym prosić o wygłoszenie paru słów na jej temat? Tak jak pisałem, kolega bardziej pozycyjnie więc samopowtarzalnośc nie jest aż tak istotna:) http://www.sklep-asg...in-M14-ASG.html owy link. Pozdrawiam ! :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 CyberGun zajmuje się rebrandem, więc może się spodziewać ceny nieadekwatnej do jakości. Niedostępna btw. Quote Link to post Share on other sites
mlynarzldz Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Wiem, że niedostępna ale wystarczy zadzwonić i oni wtedy załatwią, czyli mam rozumieć, że to nie zbyt ciekawa oferta? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Widziałem, macałem, strzelałem. megagówno, strzela gorzej niż shota z AGM. Quote Link to post Share on other sites
mlynarzldz Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Kolega prosi mnie jeszcze aby zapytał Was, osób mające większe doświadczenie niż my:) chodzi o karabin wyborowy ZM51 (http://www.sklep-asg-rc.pl/product-pol-2947-Replika-karabinu-snajperskiego-ZM51.html) jak pisałem, początkowy gracz, nie chce za dużo wydać na samą sprężynówkę (max. 250 zł) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ta "snajperka" to złom.Jak ma 250 zł to niech kupi jakiegoś shota typu Agm 003,m56 DE.Będą znacznie lepsze.A jeszcze lepiej wyjdzie na tym,jak kupi jakiegoś Aega typu Cm028,Jg608 itd. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Do 200zł możesz kupić shotgun AGM lub M56 od DE. Tego drugiego sam nie miałem ale ludzie polecają, jedni mówia, że lepszy od AGMa a inni, że gorszy - nie mi oceniać. I tylko to do 200zł się opłaca (nie licząc jakiś pistoletów i używek). Wybór jest prosty - albo któryś z powyższych shotgunów albo dozbierać do jakiegoś sensownego elektryka (czyli conajmniej okolice 350zł). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts