SGOD_Tiger Posted May 25, 2005 Author Report Share Posted May 25, 2005 ... a ja jeszcze co do tej ladownicy na udo od rangershopa.pl w jakim to dziale jest bo nie umiem znalejzc?i czy sa wersje OD albo pustynne?... Jak na razie znalazłem oprócz tej ładownicy w Stalker'a, ładownicę w desert 3 color i dla zainteresowanych Woodland (szukajcie w dziale Kabury). Chyba o te Ci chodziło :wink: A tak już zupełnie OT to rangershop ma niezły bajzel w tych kategoriach. I jeszcze przy okazji. Zauważyliście jakie ciekawe nazwy kamizelek HSGI są w Agrressor-Group :lol: DENALI - denari WARLORD - warload SILVERTHRONE - silver thlone Sorki za kolejny OT ale nie mogłem się powstrzymać :wink: Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Ja mam wrażenie że HSGI robi sobie jaja z uzytkowników (w tym airsoftowców, bo doskonale wiedzą kto kupuje te rzeczy), proponując im takie "cudeńka". Chcecie BARDZO drogich kamizelek? Polecam LBT. 8) Tiaaa, London Bridge jest bardzo fajny tylko ceny i czas oczekiwania na sprzet odstraszaja skutecznie :twisted: Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 mmmmm fajne ... fajne ale kruca mało miejsca na wszystkie graty ;] reszta kamizelek IMO gejem trąci. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 te kamizelki HSGI sa robione na wzor kamizelek uzywanych swojego czasu pzrez Force Recon. imho bardzo fajne Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Kurna nie wiem czym sie rajcujecie, ale mi tam sie ten Silverthorne zupelnie nie podoba, bo dziadostwo jest strasznie przeladowane na przedzie - zaladuj do tego pare kilo sprzetu to cie sciagnie do gleby... Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Chmm... klimat? Wygląd? 8) Nie trzeba wypychać wszystkich kieszenie sprzętem- ważne żeby były- fajnie wyglądają :D Dobra- czekam na zjebkę za brak profesjonalizmu :D Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Ajersoft to taka zabawa gdzie mozesz sobie nosic co sobie zamarzysz. "Profesjonalizm" nie ma tu nic do rzeczy. W działaniach realnych należy się kierować zasadą Brzytwy Ockahama. Wielki skomplikowany chestrig z tysiącem kieszeni jest sprzeczny z założeniem i zastosowaniem chestriga. Jak ktoś musi przenieść dużo szpeju to niech nosi szelki z podpiętym pasem allena, chestrig i plecak razem. Ale jak ma zacząć nagle strzelać to jego głównym zmartwieniem powinno być jak z tego wszystkiego szybciutko wyskoczyć i zostać w samym chestrigu czy innym absolutnie niezbednym oporządzeniu do walki. Zakładanie na siebie gigantycznego chestriga mieszczacego 1500 magazynkow i nie pozwalajacego polozyc sie na brzuchu plasko jest pewną lagodnie mowiąc naiwnoscią. Ale jak to mówią - it's all about the looks. 8) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Catch w żadnym chestrigu z ladownicami na 3 magi nie położysz się całkiem płasko. Nawet mega prostym (jak moj ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Dlatego raczej polecam split - chestriga(jak Arktis 1724, albi NL rig) albo pas allena (Allen belt) :wink: A co do leżenia płasko... heh miałem zdjęcia amerykanina wyciągającego płyty SAPI ze swojego Interceptora pod ogniem snajperów, żeby przyglebić jak najbardziej płasko. Polecam też ostatnią rozmowę na MP.net dlaczego jednak lepiej używać FLC i IBW razem a nie ładowac kieszenie wprost na Interceptora. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Coż nie ma sprzętu do wszystkiego. Dyskusja na MP na temat przez ciebie przywolany toczy sie juz ktorys raz i wiele nie wnosi nowego. Wracajac jednak do chesta... masz racje. W warunkach airsoftowych o wiele bardziej przydatnym bedzie jakas wariacja na temat advanced chest rig czy NL Arktisa. Badz jakis modular jak split MAV TT. Z tym, że będzie to mimo wszystko kompromis (na ktory nota bene zamierzam sie przesiasc). W CQB prosty chest jest niesamowicie wygodny natomiast swoje wady pokazuje w lesie. Tu split ma przewage, jednak użytecznosc w CQB spadnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts