tomeh Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Witam wszystkich. Chciałbym kupić pistolet na napęd sprężynowy wykonany w całości z metalu. Coś mocnego i dobrego do ceny 150 zł. Czy ktoś jest mi w stanie coś poradzić? Z góry dziękuję za pomoc. Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Pomijając już sens kupna tego typu replik, powinieneś zainteresować się serią HPA od CyberGuna, aczkolwiek z repliką w stu procentach metalową może być ciężko. Link to post Share on other sites
tomeh Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Bo plastik w cenie takiej to gruba przesada aby był i jego trwałość także jest kiepska. Bardzo zależy mi na sile i trwałości oraz jakiemuś realizmowi takiego czegoś. Mam obecnie P26c glock i jest ok - niby ful metal a ma tłok z tworzywa. Jakiś konkretny model ktoś może polecić ? Chciałem kupić to - ale sprzedawcy to jacyś oszuści chyba bo nie odpisują na maile http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-725-Colt-Delta-Force-Combat-FULL-METAL.html#projector_components_hidding Edited February 17, 2013 by tomeh Link to post Share on other sites
Remington Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Na allegro wiszą dwie sprężyny od Tm. Jak już chcesz sprężynę to dobry wybór. Metalu nie ma, ale za to wykonanie... Jeśli jednak metal, to tak jak kolega radził, np: colt kwc. Link to post Share on other sites
tomeh Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Czy mogę prosić o linka bo nie wiem o czym nawet piszecie. Nie znam się na tym aby rozumieć o co chodzi po skrótach. Link to post Share on other sites
DawidTrelaSzczecin Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 polecam glocka p26c, oprócz tłoku wszystko metalowe.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts