Chimera94 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Witam i kieruje swoje pytanie do was co musiałbym wymienić żeby Gearbox pociągnął M130 i jakiego Borka zainstalować Myślałem nad Systemy ale nie widziałem go nigdzie. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Systema nie zawsze jest najlepsza. Możesz dać do speca na tuning, albo kupić gotowe zestawy FTK - poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Lepiej oddaj ja w ręce serwisanta . On ci wszystkie części dobierze odpowiednio . Quote Link to post Share on other sites
Chimera94 Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Systema nie zawsze jest najlepsza. Możesz dać do speca na tuning, albo kupić gotowe zestawy FTK - poszukaj. Ale jak widziałem na Specshopie, to nie robią tuningu na M130. Jak dam do Speca, to bym już chciał lufę już Laylax'a albo PDI RAVEN. Dokładnie to z tej broni repliki chcę zrobić mini ParaSnajperkę, z nie za dużą mocą bo boje się, że zrobię krzywdę. a na tyle żeby miała moc. A ten zestaw FTK to jaki wziąć, Guardera czy może innej firmy, jak tak to jakiej ? Lepiej oddaj ja w ręce serwisanta . On ci wszystkie części dobierze odpowiednio . Ja już składałem parę replik, fakt nie drogich firm, ale wolałem zapytać się was, bo są tu ludzie co znają się bardziej niż ja i boje się, że pęknie gearboxa. Poprawiam pierwszy i ostatni raz! Następny taki śmietnik pójdzie do kosza! T. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Po pierwsze m130 to żaden tuning dla repliki która w stocku ma 430fps. Po drugie nie ma czegoś takiego jak "mini ParaSnajperka". Po trzecie i ostatnie, sam nie wiesz co chcesz osiągać, bez 500fps nie ma karabinu wyborowego nawet po zamontowaniu najlepszej lufy. Sądząc po stylu i treści wypowiedzi, uważam że jednak powinieneś poczekać z tym hobby a już na pewno z silnymi ugrade'ami. Coś mi się wydaje, że temat jest na najlepszej drodze do "Kozalina"... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts