filek Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Witajcie! Stwierdziłem, że najwyższy czas przejść z akumulatorów NiMH na Lipo. Chciałbym się Was poradzić, czy ten model: http://allegro.pl/skyrc-pl-ladowarka-imax-b6-oryginalna-lipo-fv-gw-i3042070945.html jest oryginalny? Jego cena jest dość niska, dlatego chciałbym zapytać, na co zwrócić uwagę. Czy do samej ładowarki potrzebne jest coś jeszcze (np. jakaś odpowiednia końcówka itp.)? Dzięki z góry :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Oryginalny, ale bez zasilacza. Zależy, jaki wtyka ma bateria - jeśli popularny ostatnio t-connector (dean), to nie muisz niczego dokupywać. Quote Link to post Share on other sites
filek Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Może to pytanie jest dla Was głupie, ale to musi być jakiś specjalny zasilacz czy jakikolwiek uniwersalny z regulowanym woltażem? EDIT: tutaj ten sam za zasilczaem znalazłem u tego samego sprzedawcy http://allegro.pl/sk...3023691919.html Czyli wg Ciebie/Was można śmiało kupować? :icon_smile: Edited February 20, 2013 by filek Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Jakieś 2 tygodnie temu kupowałem Imaxa B6 z zasilaczem u tego sprzedawcy i nie było żadnych problemów, śmiało możesz kupować. A sama ładowarka jest oryginalna i dodatkowo dołączona jest polska czarno-biała instrukcja. Będziesz zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
filek Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 OK, dziękuję za opinie :) Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Dobry sprzedawca również mam jego imaxa i jestem zadowolony ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts