dress89 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Witam Serdecznie, Jeśli moje pytanie żle umiesciłem to sorry ale nie ograniam watków. Tak jak w temacie problem dotyczy AK firmy CYMA. Po włożeniu batki silnik dostaje prąd ( jest takie harakterystyczne gzz, gzz) coś w rodzaju pukania pykania .... pyk pyk. Nie chodzi . Dodam że replika nie jest moja i jakis łoś podłaczał ja bez bezpiecznieka. Z czy bez efekt jest taki sam. Co robic Panowie ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Akumulator naładuj/jeśli jest naładowany, to podłącz mocniejszy. I czyż nie jest logicznym, iż do zakładania tematów typu "problem z cyma" służy dział "Problemy i serwis"? Quote Link to post Share on other sites
dress89 Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 (edited) ha bateria jest naładowana i sprawdzona na innej .... a jeszcze mały szczegół , obudowa silnika jest wykonana z jakiegos tandetnego materiału, który jest pekniety czy to moze byc przyczyna ?? giwerki sa dwie takie same na jed nej chodzi na drugiej nie Edited February 20, 2013 by dress89 Quote Link to post Share on other sites
maly46 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 obudowa silnika to masz na mysli koszyczek czy chwyt pistoletowy. Jezeli koszyczek to moze miec to wplyw. Silnik mogl sie przemiescic i zablokowac z zebatka silnikowa. Quote Link to post Share on other sites
dress89 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 koszczyczek....:( Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Na serwis daj replikę. Jak koszyczek jest pęknięty, to równie dobrze mogą być i inne usterki. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Zębatki mogły też się zmielić, albo przez koszyczek zębatka silnikowa nie sięga tej w gearboxie. Mógł się silnik osunąć i dlatego jest taki dźwięk. Tak czy siak daj do serwisu niech sprawdzą czy to tylko koszyczek. Quote Link to post Share on other sites
dress89 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Zębatki mogły też się zmielić, albo przez koszyczek zębatka silnikowa nie sięga tej w gearboxie. Mógł się silnik osunąć i dlatego jest taki dźwięk. Tak czy siak daj do serwisu niech sprawdzą czy to tylko koszyczek. dzieki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts