Hajate Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Mam dylemat jaki kolimator wybrać do AK. W grę wchodzą: -AimpointM2 -Eotech 552 -ACOG (bez zbliżenia) Co do eotecha to nie piszcie jaki model jest najlepszy bo bawiłem sie wszystkimi i jako takie zdanie o nich mam :D Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Cobrę lub eotecha. Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Tu jest mowa o Kobrze ruskiej: http://rus.mil.pl/forum/discussion/936/1/kobra-ekp-1s03-red-dot/ Link to post Share on other sites
Bezim Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Zależy od upodobań co kto lubi. Z Twoich propozycji najlepiej z AKaczem komponuje się EOTech. Cobra by pasowała najlepiej, ale ciężko zdobyć i jest drorzsza, ew jakiś inny kolimator otwarty... Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Na akaczu fajnie docter wygląda. Od siebie polecam Aimpointa G&P,obecnie z takim latam i jestem całkiem zadowolony. Link to post Share on other sites
Turas Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Ja od siebie polecam eotecha - korzystałem z 552 firmy Pro Arms. Przy mocnej jasności (ma aż 19stopniową) pojawiał się duch, lecz przy średniej (ok. 10 stopień) i niżej było wszystko ok. Zależy to także od jasności. Im ciemniej w pomieszczeniu tym większy duch, im jaśniej tym mniejszy. Ja osobiście nie mam mu nic do zarzucenia. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Http://pimpmygun.doctornoob.com Dowolna luneta najlepiej wygląda na kałachu. Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Miałem na kałachu EOTecha i sprawowało się dobrze. Teraz mam tego ACOGa bez przybliżenia i swoje zadanie spełnia. Niedogodnością jest to że jest on dość wysoko . Niemniej mi pasuje i z nim biegać :) Link to post Share on other sites
Turas Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Kwestia budowy naszego ciała :) Jak możesz jedź do sklepu z kałachem i "przymierz" sobie różne kolimatory, zobacz, złóż się do strzału. Kupować tam nie musisz, ale będziesz wiedział z którym Ci wygodniej :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts