Guest wolo Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Nowy sklep z AEG i nietylko http://sfat.org/catalog/ pozdro Quote Link to post Share on other sites
Mobi Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 O, woodland oni tani mają :wink: Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Pierwszy sklep w którym widze orginalny marpat... Gdyby tylko miał troche większą oferte... Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Bo to sklep Yurika z Allegro :wink: Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 To dobrze czy źle? :D Trafiłem do niego własnie przez allegro. Zastanawiam sie czy nie kupić od niego marpata- miał ktos już z nim jakies doświadczenia? :?: Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 tak Yurik80 jest spoko wogle dobrze u niego mzna sie zapopatrzyc jak czegos nie ma to gg i sprowadzi WSZYSTKO!! oczywiscie kontrakty;) Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Raczej to nie jest sklep M15A4 RIS które tam jest wystawione to oferta komisowa od @Cybula zapewne, wnioskuje tak po tręśći tego ogłoszenia :)) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Dokładnie tak jak mówisz. Ten "artykuł" w sklepie jest Cybula. Raczej nie ma tam replik, a oryginalne uniformy i oporządzenie. Markowy sprzęt, coś noweszego od ALICE i IIFS. Całkie ładne butki były w sklepie swego czasu. Poza tym, to takaż mała konkurencja dla Szaszłyka i innych tego typu, choć przy sprzęcie tej klasy ludzie zostają z reguły przy swoich żródłach :wink: . Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ale oczywiscie mozna poprosic by cos scignac i sciagnie(mozne nawet bez zaliczki :?: :idea: ) Quote Link to post Share on other sites
ZviR Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Z tego co wiem, da się. Ja kupiłem ostatnio BDU + buty + gogle balistyczne - po całkiem niezłej cenie :D Polecam sklepik :P Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Z miesiąc temu odebrałem od niego Jungle + BDU. Jako, ze BDU miało byc nowe, a niestety dostałem lekko używane to w "zadość uczynienie" dostałem 2 naszywki + lightstick. Jego największa wadą jest dość długi termin czekania na zamówienie - przynajmniej w moim przypadku tak było. Quote Link to post Share on other sites
ZviR Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Z tego co wiem, to jeszcze jakiś czas temu sciągał co się dało, teraz sciąga sprzęt tylko (lub przede wszystkim) na zamówienie, dlatego trzeba czasem poczekać długo :-) Quote Link to post Share on other sites
kiszkay Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Witam. Może nikt nie napisał, a może ja żle czytam ;-) Otóż pod każdym z karabinów jest napisane"!! UWAGA !! cena nie zawiera przesyłki z Azji, o dokładne koszty wysyłki prosze pytać indywidualnie". Czy ktoś wie ile taka imprezka kosztuje? TM Fa-Mas SV kosztuje u niego 900 zeta. a ile z "KOSZTAMI"? Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Witam.Może nikt nie napisał, a może ja żle czytam ;-) Otóż pod każdym z karabinów jest napisane"!! UWAGA !! cena nie zawiera przesyłki z Azji, o dokładne koszty wysyłki prosze pytać indywidualnie". Czy ktoś wie ile taka imprezka kosztuje? TM Fa-Mas SV kosztuje u niego 900 zeta. a ile z "KOSZTAMI"? Pozdro. Przeciez jest napisane ze trzeba sie zapytac. To chyba logiczne ze jak sie wlasciciela zapytasz to ci powie ile taka "impreza" kosztuje... dzizaz. Quote Link to post Share on other sites
kiszkay Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Myślałem, że się już ktoś pytał. Po co mam kolesiowi głowę zawracać jak się jeszcze nie zdecydowałem. Hej Quote Link to post Share on other sites
kiszkay Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Już wiem, więc zamiast moralizować i pouczać, dzielę się tą informacją: FAMAS SV Lotnicza 7-14 dni - 145 zł Lotnicza 7-14 dni - 1055 zł (łączny koszt) FAMAS F1 Lotnicza 7-14 dni - 120 zł Lotnicza 7-14 dni - 1029 zł (łączny koszt) Teraz można cenę porównać z innymi sklepami ;-) pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Yankees[P.o.L] Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 witam to camo o nazwie "MARPAT" prawdziwa nazwa dla tego camo to "DIGITAL" jezeli sie nie myle a sie raczej nie myle pozdrawiam :D Uahahahahhahhahahahahhahhah / dzikki no smieszne niedowiarkow zapraszam http://www.soldiercity.com/category-exec/c...category_id/518 Pognębiasz się z każdym krokiem. Wyjaśnię ci powoli. Otóż poprawiłeś gościa, który nie pierwszy swój mundur sprzedaje. Mniejsza z tym. Poprawiłeś nazwę, która jest właściwa i pokazujesz sklep internetowy, pierwszy z brzegu. Digital to nie nazwa - to sposób. Jest wiele wzorów kamuflaży, w tym nawet rosyjskie, które się tak określa. Masz poczytaj sobie :http://www.hyperstealth.com/CADPAT-MARPAT.htm zwracam honor Quote Link to post Share on other sites
Mardok Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Sklep calkiem calkiem gdyby nie ogromny czas czekania na niektore przedmioty . Niestety zamowilem sobie interceptora ostatnio i juz 2 miech na niego czekam , napisano ze sprowadzi w 3 - 4 tyg ( pomijam fakt ze Yurki twierdzil iz zwrocil pieniadze na konto . Do dzis tych pieniedzy niedostalem , 2 tydzien na nie czekam , suma sumarum otrzymalem mail ze kamizelka ma byc " na dniach " ) Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Hehe, kilku moich znajomych sie tak wpierdoliło z zakupami u tego goscia, konkretnie to kupowali MARPATY. Najepierw miały być w ciągu miesiąca, potem na dniach, potem był problem, potem znów na dniach miały być, potem ze kasa zwrócona, a teraz ze nie pamieta zeby robił z kimś interesy i tak mija rok we wrześniu. Brak słów ... a kasa za kilka kompletów poszła w pizdu, i mi jescze PW przysyła ze to pomówienia są jak kogoś ostrzegam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts