BlackWar Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Witam, poszukuję kolimatora o w miarę małych wymiarach i trafiłem na coś takiego: http://gunfire.pl/pr...-zamkniety.html Pytanie tylko czy jest on warty swojej ceny i czy ewentualnie można kupić coś lepszego za podobną kasę ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Poszukaj jakiejś fajnej kopii T1-MICRO. Na tym forum pojawiło sie kilka korzystnych komentarzy, choć bodaj AnRowi (ale nie dam się pochlastać, że to na pewno był jego) zgniło wnętrze po paru chwilach od zakupu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Lepszego- no lepsze są krakmańskie otwarte koli albo z allegro, koło stóweczki kosztują. Ale nie są szpanerskie ani trochę (acz mi się podobają). Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Dex. A jak jest z ich wytrzymałością mechaniczną ? Eotem ( też raczej mało lansiarski ) zaliczyłem kilka poważnych dzwonów a nadal żyje. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Normalnie... przypierdzielisz o framugę to zdechnie, pukniesz gałązką to nic mu nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts