danshit Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Siema jestem nowy na tym forum. Mam już wszystko co potrzeba do asg i przymierzam się do zakupu kamizelki taktyczej chce by pasowała też do munduru (marpat). Jaką byscie mi polecili. Mój fundusz na kamizelke - 150 zł Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pierwsza rada - dozbieraj więcej i kup coś firmowego, a nie ACM - rozpadnie Ci się i będziesz nowe kupował. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 (edited) Ja bym polecił Ci wybrać coś z www.taiwangun.com , ale zaraz zleci się chmara znawców, którzy na mnie wsiądą, że doradzam kupno chinola. Edited February 24, 2013 by Hatch Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 A przejrzałeś wcześniej forum? Nie dalej niż parę dni temu był bardzo podobny temat z identycznym budżetem... Najlepiej szukaj używanego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Miałem sprzęt od krakmanów - lubi się pruć. I to bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 A ja napiszę tak. Najpierw zadaj sobie pytanie co w niej będziesz nosił i po co, później zastanów się dlaczego jest dział ekwipunek --->oporządzenie i co w nim można ciekawego znaleźć. Jak startujesz i masz ze dwa magi + kulki, picie i batona/fajki to na jaką chorobę Ci kamizelka? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/135130-kamizelka-do-kwoty-xxx-przeczytaj-zanim-zalozysz-temat/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts