banzaI12 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Witam! Potrzebuję pistoletu sprężynowego, który byłby świetnie odwzorowany (metalowe elementy, bądź całkiem metalowy, oznaczenia itd). Dysponuję budżetem 200 zł. Replika powinna być metalowa. Nie mam jakiś szczególnych preferencji odnośnie tego jaki pistolet ta replika będzie kopiować, ale chciałbym coś pokroju M1911/USP/SIG-a P226. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Mając 200 zł opłaca ci się kupić sprężynowy pistolet ? Chyba że potrzebujesz go do innych celów niż asg ? Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 lepiej dozbieraj i kup gaziaka Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 USP od UMAREX. Sam miałem ale koledzy dobrze mówią. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Pozbieraj na gaziaczka. To już dużo leprza frajda ze strzelania i trzymania takiej repliki. Poważnie Ci mówię. Quote Link to post Share on other sites
PatrykD3 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Walter P99 od HFC mam go od 2 lat nie zawodny zasięgowo to do 20 metrów Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Jeśli potrzebujesz repliki do celów ASG to kup lepiej za tą cenę shotguna AGM lub M56 od DE. Natomiast jeśli chcesz strzelać do puszek czy używać pistoletu do innych niż ASG celów to kup sobie gaziaka. Wygodniej się strzela (nie naciągasz po każdym strzale), jak ma blowback to ładnie to wygląda (+10 do lansu). Tylko koszty eksploatacji większe. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Z pistoletów sprężynowych polecam serię HPA od Cyberguna oraz HG od Tokio Marui. Te pierwsze znajdziesz na military.pl. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts