Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

W tym przedziale cenowym jedynym sensownym wyborem wydaje się być Beretta STTI.

http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-stti.html

Do tego dokupisz green gas i kulki, mieszcząc się w limicie.

Nieco droższą alternatywą jest Mk23 http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-mk23-heavy-weight-gas-pistol-stti.html

Ja polecił bym Ci pierwszą pozycję. Niska gazożerność i tanie magazynki to atuty tej repliki.

Sam posiadałem obie z w/w replik. Milsze wspomnienia wiążę z Berettą.

Dodam od siebie że jeśli nie jesteś nastawiony na lans to ten gaziaczek za 80 zł będzie dobry ponieważ potrafi wystrzelić kilka magazynków na 1 nabiciu gazu oraz radzi sobie nawet na ujemnej temperaturze w przeciwieństwie do tych z blow backiem (niektóre wymiękają przy 15 stopniach na plusie, ale to zależy od szczelności).

Edited by Homer96

Dozbieraj troche i kupisz już elektryka, bo niedużo Ci brakuje, będzie on dużo lepszym wyborem :) Jeśli masz gdzieś drużynę, zapytaj czy mają konto drużynowe na gunfire (takie konto ma 10% zniżki) Wtedy kupujesz za ok 350zł cm 028, nie musisz kupować green gazu, trochę kulek i jeśli zamierzasz od razu strzelac z innymi koniecznie okulary z atestem. Jeśli boisz się że to za dużo kasy - tak jak napisałeś sprawdź może najpierw czy to sport dla Ciebie, dogadaj się z lokalną drużyna czy dadzą Ci postrzelać/pograć, wtedy uznasz sam czy warto :)

@Cyp

Wut ? Wygodnie ? Co do klamki:

-małe zużycie gazu (bo brak blow backu)

-niska awaryjność (bo brak blow backu)

-lekki i poręczny (bo plastik)

-idealny stosunek cena/jakość (bo plastik i brak blow backu)

Mam nadzieje, że pomogłem ;)

• 3 weeks later...

Witam.

Dostałem już berette m92 firmy stti i jestem bardzo zadowolony, strzela rewelacyjnie nawet w takich niskich temperaturach jakie panują dotychczas na zewnątrz czyli jakieś 2 stopnie w plusie. Klamka bardzo ładnie wykonana, naładowanie gazem starcza na wystrzelenie około 40 kulek. Nie mam porównania do innych gazowych replik, a ta jest moją pierwszą, więc mogę porównać pistolet do tylko sprężynowej repliki.

Pozdrawiam i polecam tą berettę.

Edited by johnyhardcorowiec

To dobrze, że jesteś zadowolony :)

Na pewno ładujesz magazynek do pełna? niektórym jedno nabicie gazu starcza nawet do 80 kulek ;)

Ale zapewne dlatego że strzelasz się w takiej temperaturze. A raczej na pewno :)

Prośba ode mnie, bo sam jestem ciekawy. Nabijesz magazynek do pełna i policzysz wszystkie wystrzały? Tylko że w domu czyli temperaturze ~22 stopnie :)